Aamukahvi

FCG:n Aamukahvit: Vaikuttavilla investoinneilla kukoistava aluetalous!

Webinaaritallenne

Tervetuloa Aamukahveille FCG:n asiantuntijoiden kanssa! Haastateltavana myös Jyväskylän sijoittumispalveluiden johtaja Harri Heinänen.

Webinaarissa pureudutaan siihen, miten kunnat, kaupungit ja kaupunkiseudut voivat vahvistaa asemaansa yritysten houkuttelussa alueelleen. Kuulet aamukahveilla käytännön näkökulmia ja ratkaisuja, joiden avulla voidaan mitata aluetalouden vahvistumista ja kestävää kasvua. Case-esimerkkinä asiantuntijamme haastattelevat Jyväskylän Harri Heinästä SYVA-työkalun hyödyntämisestä. SYVA on FCG:n tarjoama työkalu yritysten aluetaloudellisten ja päästövaikutusten arviointiin. Jyväskylässä se on ollut käytössä vuodesta 2017 alkaen.

”Arviointimallin käyttöönotto Jyväskylän kaupungin sijoittumispalveluiden tarpeisiin on askel valovuosien päähän aikaisemmin vallinneesta tilanteesta. Tilastotiedon keräämisen ja laskennan suunnittelemisen ja toteuttamisen työläät työvaiheet jäävät arviointimallin myötä historiaan ja käytettävissämme on aina päivittyvä tilastotieto ja automatisoitu laskenta”, Heinänen kertoo.

Kiinnostuitko? Lataa tallenne alta!

FCG:n virtuaaliset Aamukahvit on maksuton webinaarisarja, jonka vaihtuvat teemat tarjoavat ajankohtaista tietoa eri toimialojen johdolle ja asiantuntijoille.

Pauli Santala
Pauli Santala
Laatu- ja asiakkuusjohtaja
Lähetä viesti
Taina Ollikainen
Taina Ollikainen
Johtava asiantuntija
Lähetä viesti