Henkilö pitää kiinni ikäihmisen kädestä
Asiakastarina

Gubbe vanhuspalvelut: Sote-koulutusta murroksen keskellä

Gubbe Sydänystävä Oy on yksityinen vanhuspalvelujen tuottaja, joka yhdistää ikäihmiset ja heidän perheensä Gubbe-avustajina toimiviin nuoriin. Palvelu tuo yhteen kerrallaan yhden nuoren ja yhden ikäihmisen. Gubben hoivapalvelun lähtökohta on yrityksen omien sanojen mukaan onnellinen ja aktiivinen vanhuus. Gubbe tarjoaa myös merkityksellisiä työkokemuksia nuorille aikuisille hoiva-alalta.

Gubbe on laajentamassa toimintaansa ja tarjontaansa hyvinvointialueille. Yrityksen tavoitteena on erityisesti sairaanhoidollisten palveluiden tuottaminen uudenlaisella konseptilla. Tulevaa toimintaansa varten yritys halusi saada FCG Finnish Consulting Groupilta koulutusta hyvinvointialueuudistuksen vaikutuksista kotihoidon palvelujen järjestämiseen ja tuottamiseen. Tämän koulutusosion lisäksi FCG järjesti Gubben henkilöstön kanssa työpajan, jossa yrityksen toimijat pääsivät ideoimaan palveluntarjontaratkaisuja hyvinvointialueille.

Yhteisessä työpajassa käytiin läpi hyvinvointialueuudistukseen liittyvää uutta lainsäädäntöä sekä muita tekijöitä, jotka ovat vaikuttaneet kotihoidon muutostrendiin. Työpajassa keskityttiin erityisesti hyvinvointialueiden mahdollisuuksiin ja erilaisiin tapoihin, joilla ne voivat hankkia palveluja yksityiseltä sektorilta. Keskustelua heräsi Gubben henkilöstön kanssa myös uusien, innovatiivisten palveluiden tuottamisesta sekä yksityisten kotipalvelujen myynnistä ja markkinoinnista hyvinvointialueille.

”Asiakas kertoi saaneensa työpajasta itselleen hyödyllistä tietoa ja ideoita, jotka auttavat oman toiminnan suuntaamisessa ja laajentamisessa.” kertovat Anitta Karioja ja Anne Puumalainen, FCG:n johtavat asiantuntijat.

Anitta Karioja
Anitta Karioja
Johtava asiantuntija
Lähetä viesti
Anne Puumalainen
Anne Puumalainen
Johtava asiantuntija
Lähetä viesti