fcg-digiratkaisut

Digiratkaisut

Etsitkö uusia ratkaisuja rekrytointiin ja perehdytykseen? Kehitämme ja toimitamme innovatiivisia ratkaisuja rekrytointiin ja varsinkin kuntien tarpeisiin. Ohjelmistojen lisäksi tarjoamme rekrytointiin liittyviä muita asiantuntijapalveluita, kuten webinaareja, konsultointia ja rekrymarkkinoinnin tehostamista.

Ohjelmistot rekrytointiin ja perehdytykseen

Tarjoamme helppokäyttöisiä ja nopeasti käyttöönotettavia ratkaisuja rekrytointiin ja perehdytykseen. Ohjelmistomme on kehitetty erityisesti julkisen sektorin tarpeisiin.

Kuntarekry on kuntien oma kustannustehokas kokonaispalvelu rekrytointiin.

Kuntarekry-palveluun sisältyvät perus- ja sijaisrekrytoinnin työkalujen lisäksi

  • Työpaikkailmoitusten julkaisualusta eli Kuntarekry.fi-sivusto
  • Asiantunteva ja nopea asiakastuki käyttäjille
  • Webinaarit ja asiakastapahtumat
  • Näkyvyys Kuntarekryn SoMekanavissa ja rekrytapahtumissa työnhakijoille 
  • Versiopäivitykset

Intro tehostaa ja selkeyttää perehdytystä. 

Uusin tuotteemme Intro-perehdytysohjelmisto lanseerattiin keväällä 2019. Intro on työntekijöiden perehdytykseen tarkoitettu työkalu. Intro tehostaa ja selkeyttää perehdytysprosessia, sillä kaikki perehdytykseen liittyvät tehtävät ja henkilöt voidaan liittää näppärästi yhteen Introssa. Ensimmäiset Intron asiakkaat löytyivät terveydenhuollosta ja nyt myös opetustoimi on löytänyt Intron.

FCG Ohjelmistotalona

Tavoitteenamme on tehostaa asiakkaiden prosesseja kehittämällä kustannustehokkaita digiratkaisuja prosessien tueksi. Esimerkkinä tästä rekrytointiohjelmisto, joka tutkitusti säästää työnantajan aikaa ja rahaa. Kehitämme uusia ratkaisuja asiakastarpeiden mukaan. Kehitystyö tapahtuu aina yhdessä asiakkaiden kanssa.

Asiakkaat tuntevat meidät luotettavana toimittajana. Vuodesta toiseen saamme huippuarvosanat nopeasta ja asiantuntevasta asiakaspalvelusta. Haluamme olla mukana kehittämässä julkisen sektorin digitalisaatiota. Kehitämme jatkuvasti myös omaa toimintaamme, jotta pysymme jatkossakin ketteränä, luotettavana ja asiantuntevana digiratkaisujen kumppanina.

Töihin FCG digiratkaisuihin

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
21227.jpg
Maria
Wendell
Asiakkuuspäällikkö, Rekrytointi ja HR-ohjelmistot
+358 50 520 3761
21221.jpg
Kimmo S
Koski
Avainasiakaspäällikkö, Rekrytointi ja HR-ohjelmistot
+358 50 328 8517