Energia

Ilmastokriisi haastaa meidät luomaan vanhan tilalle uutta, sekä etsimään toimivampia keinoja vastata yhteiskuntamme energiatarpeisiin. Kestävien ja innovatiivisten energiahankkeiden laadukas suunnittelu ja läpivienti mahdollistavat hyvän elämän myös tulevaisuudessa.

Nyt tehtävillä energiaratkaisuilla on merkittävä vaikutus ilmastonmuutoksen hillitsemiseen sekä hyvinvoinnin edistämiseen tulevaisuudessa. Ratkaisujen on oltava vähäpäästöisiä ja energiatehokkaita – sekä mahdollisuuksien mukaan älykkäitä. 

Energiamurros mahdollistaa kestävän tulevaisuuden 

Ilmastonmuutosta hillitsevät, innovatiiviset energiaratkaisut syntyvät piinkovasta teknisestä osaamisesta sekä kyvystä toimia asiakkaamme kokonaisvaltaisena kumppanina hankkeiden koko elinkaaren ajan. Energiamurros tarkoittaa paitsi uusia, kestävämpiä energianlähteitä, myös esimerkiksi entistä toimivampia sähkönsiirtoyhteyksiä sekä lähdelämpöä hyödyntäviä energiaomavaraisia yhteisöjä.  

Olemme tehneet uusiutuvaan energiaan liittyviä suunnittelu- ja konsultointitehtäviä yli kymmenen vuoden ajan, ja tuulivoima-alalla olemme Suomen kokeneimpia kärkitoimijoita. Tavoitteenamme on suunnitella hankkeet kestävällä periaatteella sekä hallita hankkeiden riskejä, kustannuksia ja laatua asiakkaamme tarpeiden mukaisesti. 

Kumppanisi uusiutuvan energian hankkeissa 

Kiihtyvällä tahdilla käynnistyvät suuren kokoluokan energiahankkeet vaativat koordinoimiskykyä ja riskien tunnistamista. Osaamisemme energiahankkeiden elinkaaren eri vaiheissa auttaa asiakasta ratkomaan oikeita haasteita oikeaan aikaan. Ydinosaamistamme uusiutuvan energian alalla ovat tuulivoimaan liittyvä hankekehityksen ja rakennusvaiheen asiantuntijapalvelut sekä tekninen suunnittelu. Olemme erikoistuneet myös sähkönsiirtoyhteyksien sekä polttoaineen jakeluasemien suunnitteluun, energiajärjestelmiin sekä energiatehokkuuteen ja uusiutuvien energiamuotojen käyttöön liittyviin selvityksiin.  

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä asiantuntijaamme ja varaa aika maksuttomaan konsultaatioon!

Jari Lappalainen
Jari Lappalainen
Liiketoimintajohtaja, Energia
Lähetä viesti