Geotekniikka

Geotekninen suunnittelu avaa uusia mahdollisuuksia

Varmistamme kestävän perustan maa- ja pohjarakentamiselle 

Rakentaminen sijoittuu yhä enemmän suurten taajamien rakentamattomille alueille, joita ei ole otettu aiemmin käyttöön hankalien pohjasuhteiden vuoksi. Myös tunneleiden ja siltojen käyttö yleistyy. Geoteknisellä suunnittelulla vaativatkin rakennusalueet voidaan hyödyntää turvallisesti ja kestävästi. Meiltä löydät geotekniikan huippuosaamisen yhdistettynä laaja-alaiseen kaupunkisuunnittelun asiantuntijuuteen.  

Haastavissa tilanteissa geotekniseltä suunnittelulta vaaditaan innovatiivista otetta, rohkeaa näkemystä sekä luotettavuutta.  

FCG on jatkuvasti kehittyvä ja uusia näkökulmia tuova kumppani geotekniikan hankkeissa. Pohjarakentaminen ja sen menetelmät kehittyvät jatkuvasti, minkä lisäksi muuttuvat ilmasto- ja ympäristöolosuhteet tuovat mukanaan haasteita. Seuraamme alan kehitystä, kouluttaudumme ja hankimme uutta teknologiaa. Asiantuntijamme ovat myös mukana kehittämässä uusia geoteknisiä suunnittelu- ja toteutusratkaisuja.  

Panostamalla monialaiseen osaamiseen pystymme huomioimaan suunnitteluprosessissa luotettavasti eri tilannetekijät ja ennakoimaan myös tulevaa. Asiantuntijamme ovat tukenasi, kun rakennushankkeesi edellyttää korkealaatuista geoteknistä suunnittelua.  

Tarjoamme suunnittelupalveluja koko geotekniikan alalta   

Suunnittelumme lähtökohtana on, että toteutettavien rakenteiden elinkaari vastaa asiakkaan tarpeita. Työmme alkaa esiselvitysten tai kaavoitusvaiheen rakennettavuusselvityksistä. Tämän jälkeen vuorossa on eri suunnitteluvaiheiden geoteknistä suunnittelua, toteutuksen valvontaa ja tarvittaessa myös rakenteen elinkaaren seurantaa. 

Geoteknisiin suunnittelupalveluihimme kuuluvat: 

  • Pohjatutkimukset  
  • Rakennettavuusselvitykset  
  • Pohjarakennussuunnittelu  
  • Aluesuunnittelu
  • Urakka-asiakirjojen laadinta  
  • Työmaapalvelu- ja valvonta  

Haluatko kuulla lisää geotekniikan palveluistamme?  

Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!

Jukka-Pekka Ruonaniemi
Jukka-Pekka Ruonaniemi
Projektipäällikkö/Tiimipäällikkö
Lähetä viesti