Geotekniikka

Geotekniikka.

Geoteknisellä suunnittelulla vaativatkin rakennusalueet voidaan hyödyntää turvallisesti ja kestävästi. Meiltä löydät geotekniikan huippuosaamisen yhdistettynä laaja-alaiseen kaupunkisuunnittelun asiantuntijuuteen. 

Geotekniikka varmistaa kestävän perustan maa- ja pohjarakentamiselle 

Rakentaminen sijoittuu yhä enemmän suurten taajamien rakentamattomille alueille, joita ei ole otettu aiemmin käyttöön hankalien pohjasuhteiden vuoksi. Esimerkiksi pehmeiköillä ja ranta-alueilla pohjarakentaminen on vaativaa. Myös tunneleiden ja siltojen käyttö yleistyy. Tällaisten kohteiden geotekniseltä suunnittelulta vaaditaan innovatiivista otetta, rohkeaa näkemystä sekä luotettavuutta. 

Pohjarakentaminen ja sen menetelmät kehittyvät kuitenkin jatkuvasti. Myös muuttuvat ilmasto- ja ympäristöolosuhteet tuovat mukanaan haasteita, jotka pitää arvioida osana suunnitteluprosessia. Asiantuntijamme ovat tukenasi, kun rakennushanke edellyttää korkealaatuista geoteknistä suunnittelua. 

Suunnittelupalveluja koko geotekniikan alalta 

Seuraamme alan kehitystä, kouluttaudumme ja hankimme uutta teknologiaa. Asiantuntijamme ovat myös mukana kehittämässä uusia geoteknisiä suunnittelu- ja toteutusratkaisuja. Suunnittelumme lähtökohtana on, että toteutettavien rakenteiden elinkaari vastaa asiakkaan tarpeita.  

Geoteknisiin suunnittelupalveluihimme kuuluvat: 

  • Pohjatutkimukset 
  • Rakennettavuusselvitykset 
  • Pohjarakennussuunnittelu 
  • Urakka-asiakirjojen laadinta 
  • Työmaapalvelu- ja valvonta 

 
Työmme alkaa esiselvitysten tai kaavoitusvaiheen rakennettavuusselvityksistä jatkuen suunnitteluvaiheiden geoteknisestä suunnittelusta toteutuksen valvontaan ja tarvittaessa ulottuen myös rakenteen elinkaaren seurantaan. 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!

Jukka-Pekka Ruonaniemi
Jukka-Pekka Ruonaniemi
Projektipäällikkö/Tiimipäällikkö
Lähetä viesti