Ohjelmistot

Nopeatempoisessa maailmassa ohjelmistojen huolehtimat sujuvat rutiinit säästävät aikaa, rahaa ja hermoja. Me luomme digiratkaisuja, joiden ansiosta organisaatiot voivat pohjata ratkaisunsa dataan ja keskittyä työssään olennaiseen.

Hyvin suunnitellut ohjelmistot edellyttävät asiakkaan tilanteen ja toimintaympäristön todellista ymmärtämistä. Me tunnemme julkisen sektorin tarpeet ja rakennamme digiratkaisuja, jotka sujuvoittavat arkea, auttavat muutoksen suunnittelussa ja pistävät datan hyötykäyttöön.

FCG on julkisen sektorin luotettava ja innovatiivinen ohjelmistokumppani 

Haluamme olla mukana kehittämässä julkisen sektorin digitalisaatiota – ihminen keskiössä. Hyvä ohjelmisto sujuvoittaa prosesseja, mahdollistaa kustannustehokkaan toiminnan ja ennen kaikkea helpottaa arkea. Luotettavuus ja käytettävyys ovat kaiken suunnittelumme ytimessä.

Tunnemme kuntien ja muiden julkisten organisaatioiden arjen. Luomme digiratkaisuja, joihin asiakkaamme voivat luottaa myös muutoksen keskellä.

Ota käyttöön valmiit ohjelmistomme tai luodaan yhdessä uusi 

Meidät tunnetaan jo useista HR- ja rekrytointiohjelmistoista, kuten Kuntarekry- ja KirkkoRekry-palveluista sekä Into-perehdytysohjelmistosta. Henkilöstö- ja muutossuunnitteluohjelmisto Diip puolestaan palvelee erityisesti hyvinvointialueita ja muita organisaatioita, jotka haluavat mallintaa uutta organisaatiorakennetta aidon henkilöstötiedon pohjalta.  

Kokenut ohjelmistotiimimme auttaa mielellään myös uudenlaisten haasteiden ratkomisessa. Mikäli siis etsit kotimaista kumppania kehittämään juuri teille sopivaa digiratkaisua, ota yhteyttä asiantuntijoihimme niin kerromme, miten voisimme auttaa.

Haluatko kuulla lisää?

Misa Leiber
Misa Leiber
Johtaja, Rekrytointi- ja HR-ohjelmistot
Lähetä viesti
Merja Peltola
Merja Peltola
Johtaja, Asiakkuudet
Lähetä viesti