Juoksijoita Helsingissä

Tietoa meistä

Me FCG:llä luomme sujuvaa, turvallista ja tasavertaista arkea Suomessa ja maailmalla. Olemme kuntien, yritysten ja yhteisöjen kumppani monialaisessa yhdyskuntasuunnittelussa, osaamisen kehittämisessä, hyvän hallinnon edistämisessä ja ohjelmistokehityksessä. Työskentelemme kansainvälisten rahoituslaitosten ja ministeriöiden kanssa edistääksemme parempaa elämää myös kehittyvissä maissa.  

Yhdistämme eri alojen osaajat luomaan uutta ja toimimme aktiivisesti erilaisissa ekosysteemeissä ja verkostohankkeissa, jotka tukevat perustehtäväämme tehdä yhteiskunnista kestävämpiä ja parempia paikkoja elää. 

Konsernin juuret ovat 1949 perustetussa Maaseudun keskusrakennustoimistossa, joka palveli maaseutukuntia rakentamisessa ja erityisesti koulujen suunnittelussa. FCG laajeni kansainväliseksi 20 vuotta myöhemmin, kun aloitimme toiminnan Nepalissa.  

Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä ja aluetoimistoverkostomme kattaa koko Suomen. Maailmalla meillä on toimistot Aasiassa, Oseaniassa, Euroopassa ja Afrikassa. Konsernin omistaa Kuntaliitto Holding.  

  • 850 osaajaa ympäri maailman 
  • Yli 3000 projektia vuodessa 
  • Projekteja 150 maassa 
  • Liikevaihto 78,8 MEUR (2019) 

Vuosikertomukset