FCG:n tarjoamat työsuhde-edut Suomessa

FCG:llä työntekijää tuetaan monipuolisilla työsuhde-eduilla, kuten liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedulla. Työterveyshuollon palvelumme ovat lakisääteistä kattavammat ja käytössämme on myös sairaan lapsen hoito -palvelu. Henkilökohtaisessa kehittymisessä apunasi ovat esihenkilösi lisäksi FCG:n omat coachit, joilta saat halutessasi sparrausapua mieltäsi askarruttavien työasioiden kanssa.

Lounas-, virike- ja hierontaetu

Tarjoamme työntekijöillemme lounas-, virike ja hierontaedun, joita työntekijä voi hyödyntää valintansa mukaan oman fyysisen ja henkisen hyvinvointinsa ylläpitämiseen. Edenredin lounasetua voi hyödyntää niin etätyössä kuin toimistollakin.

Laaja työterveyshuolto ja vakuutukset

Työntekijöidemme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää, ja myös työterveyshuollon palvelumme ovat lakisääteistä kattavammat. Lakisääteisten vakuutusten lisäksi kaikki työntekijämme on vakuutettu vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

 

Työsuhdepolkupyörät ja taukoliikunta

Suomessa työskentelevät FCG:läiset ovat oikeutettuja työsuhdepolkupyörään, jonka avulla pääset kohottamaan kuntoasi työ- ja vapaa-ajan matkoilla. Ilmastoystävällisen pyöräedun ja liikuntaedun lisäksi mieltä ja kehoa voi hoitaa myös FCG:n työajalla tarjoaman online-taukoliikunnan muodossa.

FCG Coaching

FCG:llä on sisäisiä koulutettuja coacheja ja business coacheja. He kaikki ovat suorittaneet koulutuksen, joka vastaa International Coaching Federationin (ICF) pätevyyskriteerejä. Coachit ovat omien liiketoimintarooliensa ohella FCG:läisten käytössä työtapojen ja osaamisen kehittämisen sparraajina ja tukena.

 

Vapaa-ajan yhteisö FC Go!

FC Go! on FCG:läisten oma vapaa-ajan yhteisö, joka organisoi yhteisiä vapaa-ajan aktiviteetteja. Halutessasi pääset mukaan teatteri-iltoihin, juoksukouluun tai ihan vaan kokeilemaan eri urheilulajeja kivassa porukassa. Kannustamme yhteisölliseen toimintaan ja FC Go! tarjoaa kivan mahdollisuuden tutustua työkavereihin joustavan etätyöskentelyn aikana. Perinteeksi on jo muodostunut kevättalven laskettelumatka Tahkolle!

Olisitko sinä yksi meistä?

Tsekkaa avoimet työpaikkamme tai laita meille avoin hakemus!