Uratarina

Tutustu FCG:läiseen! Joonas Bräysy, Tuoteomistaja, Koulutus- ja tapahtumapalvelut

Olen Joonas Bräysy ja toimin FCG:n Koulutus- ja tapahtumapalveluissa tuoteomistajan nimikkeellä. Käytännössä vastaan uudesta digitaalisen kouluttamisen alustasta, FCG Digikanavasta, ja vedän pientä mutta pippurista Digitiimiämme.

Valmistuin kauppatieteiden maisteriksi LUT:sta vuonna 2021, minkä jälkeen lähdin kartoittamaan ensimmäistä ”oikeaa” työpaikkaa urallani.

FCG tuntui minulle oikealta paikalta ennen kaikkea siksi, että näin täällä mahdollisuuden saada muokata työstäni ja sen lopputuloksesta omannäköiseni. Vapauteen liittyy aina myös vastuu, joka kertoi siitä, että tekemiseeni myös luotettiin. Tärkeää minulle oli myös yhteinen arvopohja ja erittäin lämmin vastaanotto ja tunnelma työhaastattelussa.

Tuoteomistajana olen vastuussa perinteisen liiketoimintamme (=koulutuksen) digitalisoinnista, joka on pitkä tie. Seuraavat suuret välietapit projektien muodossa liittyvät pariin suurempaan kilpailutukseen vastaamiseen sekä ”Työntekijän Digiakatemia” -digikanavapalvelumme tuottamiseen. Työn alla tiimissämme on myös oman organisaatiomme sisäiset perehdytykselliset verkkokurssit.

FCG:n kulttuurissa parasta on työn tekemisen vapaus ja vastuu. Esihenkilöt ja liiketoimintamme johto luottavat työntekijöidensä osaamiseen ja ammattitaitoon, mistä seuraa usein innovatiivisia ja tehokkaita ratkaisuja. Toisaalta kukaan ei ole seppä syntyessään ja erityisesti uuden luomista tuetaan coachauksella, sparrauksella ja kouluttamisella, jolloin vastuu ei pääse musertamaan kasvun asennetta eli niin sanottua ”growth mindsettiä”.

FCG:n kulttuurissa parasta on työn tekemisen vapaus ja vastuu. Täällä luotetaan työntekijöiden osaamiseen ja ammattitaitoon, mistä seuraa usein innovatiivisia ja tehokkaista ratkaisuja. Uuden luomista tuetaan myös coachauksella, sparrauksella ja kouluttamisella.


Mitä missiomme Hyvän elämän tekijät sinulle merkitsee?  


Missio vastaa suurempaan taustakysymykseen: ”Miksi tehdään?”. Hyvän elämän tekeminen tuo päivittäiselle tekemiselle merkitystä ja muistuttaa, ettei kaikki pyörin vain ja ainoastaan taloudellisten mittarien ympärillä. Hyvän elämän tekeminen tarkoittaa minulle asiakkaidemme kohtaamien haasteiden ratkaisua tehokkaasti mutta korkein laatustandardein. Loppujen lopuksi asiakkaidemme haasteet ovat usein suuremman yhteisön haasteita, jolloin tarjoamamme ratkaisut tuottavat parempaa elämää suoraan tärkeimmällä eli ruohonjuuritasolla.