Uratarina

Tutustu FCG:läiseen! Kristoffer Nygård, Rakennesuunnittelija, Rakennetekniikka 

Olen Kristoffer Nygård ja työskentelen FCG:n Vaasan toimistolla rakennesuunnittelijana. Kun suunnittelutyö antaa myöden, teen myös kiinteistöveroselvityksiä. Lisäksi toimin Vaasan toimiston aluekoordinaattorina ja vedän Tulenkantajan roolissa FCG:n päivittäisiä taukojumppia.  

FCG:lle päädyin vuonna 2019 kun Vaasan toimistolle haettiin rakennesuunnittelijaa. Paikkaan yritettiin rekrytoida pikkuveljeäni, joka ei onnistunut, mutta pikkuveljeni vinkkasi minusta rekrytointifirmalle ja otin paikan vastaan. Nykyisin myös pikkuveljeni työskentelee FCG:llä! 

Ennen FCG:lle tuloani työskentelin lähes 10 vuotta kirvesmiehenä ja työnjohtajana paikallisessa rakennusfirmassa Vaasassa. Viihdyin hyvin, mutta rakennusinsinöörin koulutus kuitenkin houkutteli opintoja vastaavaan työhön. Viime kuukausina olen työskennellyt kahden vesilaitoksen kanssa, tehnyt kuntoportaita sekä erilaisia pienempiä projekteja. 

FCG:llä hienoa on se, että omaan työhön voi itse vaikuttaa ja työntekijöihin luotetaan. Arjesta tekee mukavan iloinen työporukka, joilta saa aina apua pyydettäessä. 

Mitä missiomme hyvän elämän tekijät sinulle merkitsee? 

Minulle se merkitsee kestäviä ratkaisuja ja laadukkaita piirustuksia.  

Kristoffer Nygård
Kristoffer Nygård
Rakennesuunnittelija
Lähetä viesti