Uratarina

Tutustu FCG:läiseen! Leena-Kaisa Pantsu, Asiakkuuspäällikkö, Koulutus- ja tapahtumapalvelut

Olen Leena-Kaisa eli Leenu Pantsu ja työskentelen FCG:n koulutus- ja tapahtumapalveluissa asiakkuuspäällikkönä sekä myynti- ja markkinointitiimin esihenkilönä. Vastaan liiketoimintamme asiakkuuksien ja myynnin kehittämisestä sekä organisoinnista.

Olen ammattikorkeakoulututkinnon suorittanut yhteisöpedagogi Humanistisesta ammattikorkeakoulusta. Opinnoissani keskityin erityisesti yhteisöjen kehittämiseen ja johtamiseen sekä laadun varmistamiseen. Jatko-opintojeni jälkeen aloin miettiä ura- ja kehittymismahdollisuuksiani. Olin tehnyt siihenastisen työurani samassa työpaikassa ja minusta tuntui, että oli aika kokeilla jotain uutta.

Seurasin FCG:n tuolloisen toimitusjohtajan työelämän kuulumisia somessa. Sen kautta FCG näyttäytyi minulle mielenkiintoisena, ketteränä ja eteenpäin katsovana työpaikkana.  Kun törmäsin koulutussuunnittelijan työpaikkailmoitukseen, minulle oli heti selvää, että haen paikkaa. Haastattelut vahvistivat mielikuvaani FCG:sta työpaikkana ja koin jo niiden aikana yhteenkuuluvuuden tunnetta esihenkilöni ja kollegoideni kanssa.

Aloitin työt käsi kädessä koronapandemian kanssa maaliskuussa 2020. Ehdin tehdä viikon töitä toimistolla, jonka jälkeen siirryimme etätöihin. Korona iski koulutusliiketoimintaamme ankarasti ja ehdin jo miettiä, koituuko se vasta-alkaneen työurani kohtaloksi. Onneksi huoleni oli turha!

Muutoksia näihin kolmeen vuoteen on mahtunut. Koulutussuunnittelijan työnkuvani muuttui lennossa ensin asiakaspalvelutiimin vetäjäksi, sitten asiakkuusvastaavaksi ja lopulta nykyiseen pestiini asiakkuuspäällikkönä ja esihenkilönä.

”Minusta meillä on matala hierarkia sekä avoin ja välittävä keskustelukulttuuri. Nämä auttavat minua ponnistelemaan omien tavoitteideni saavuttamiseksi!”

Olemme koulutus- ja tapahtumapalveluissa panostaneet viime aikoina jatkuvaan oppimiseen ja digitaalisiin koulutuksiin. Iso osa työstäni on näiden palveluiden esittelyä ja myyntiä asiakkaille. Minulle on tärkeää, että tunnen asiakkaamme, jolloin voin tarjota kokonaisvaltaista palvelua yksittäisen tuotemyynnin sijaan. Esihenkilönä työhöni kuuluu myös tiiminvetämiseen liittyviä tehtäviä sekä liiketoimintamme johtotiimin, Navi-tiimin, työskentelyyn osallistumista.

Meillä FCG:llä tehdään kovaa tulosta rennolla meiningillä. Työmme on ajoittain hektistä ja kiirepiikit haastavat arkea. Silti muistamme huolehtia hyvinvoinnista esimerkiksi taukoliikunnan tai kävelypalavereiden avulla. Juhlimme onnistumisia ja joskus ihan muuten vaan. Minusta meillä on matala hierarkia sekä avoin ja välittävä keskustelukulttuuri. Nämä auttavat minua ponnistelemaan omien tavoitteideni saavuttamiseksi!

Mitä missiomme Hyvän elämän tekijät sinulle merkitsee? 

FCG:n motto ”Hyvän elämän tekijät” merkitsee minulle sitä, että olemme mukana rakentamassa meille kaikille parempaa ja kestävämpää yhteiskuntaa vahvistamalla julkisen sektorin osaamisen kehittämistä ja jatkuvaa oppimista. On kiva tehdä töitä ”hyviksien” joukoissa!

Leena-Kaisa Pantsu
Leena-Kaisa Pantsu
Asiakkuuspäällikkö
Lähetä viesti