Uratarina

Tutustu FCG:läiseen! Roosa Rundqvist, Tapahtumatuottaja, Koulutus- ja tapahtumapalvelut

Moikka! Olen Roosa Rundqvist ja toimin FCG:n Koulutus- ja tapahtumapalveluissa tapahtumatuottajana. Tapahtumatiimin kanssa vastaamme noin 50 suuremmasta ja pienemmästä tapahtumakokonaisuudesta vuosittain, ja itse toimin vastuutuottajana noin 10 tapahtumalle vuodessa. Olen myös mukana Koulutus- ja tapahtumapalveluiden TYHY-tiimissä, jonka pyrkimyksenä on keksiä mukavaa yhteistä tekemistä työkavereiden kesken.

Tänä vuonna yksi mielenkiintoisimmista asiakasprojekteistani on ollut kuntajohdolle suunnattu Rahoitus- ja johtamisfoorumi RAFO, jossa olin vastuutuottajan roolissa. RAFOn kanssa päivät kuluivat tapahtuman järjestelyihin ja markkinointiin liittyvien tehtävien parissa. Olin myös päivittäin yhteyksissä asiakkaidemme kanssa käytännön asioista tapahtumaan liittyen. Työnkuvani onkin mukava sekoitus toimitustyötä, jonka aikatauluihin pystyy itse vaikuttamaan, mutta myös asiakaspalvelua, jossa saan olla tekemissä asiakasrajapinnassa puhelimitse, sähköpostitse ja tapahtumissa totta kai kasvotusten!

Vaikka asiakasprojektimme ovat hyvin erikokoisia, niissä kaikissa toistuu pääpiirteittäin samat prosessikaavat, jotka ovat meillä Koulutus- ja tapahtumapalveluissa pettämättömät. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että omaa käden jälkeään ei saisi näkyviin – näin on tapahtunut joka ikisessä tilaisuudessa, josta olen itse ollut vastuussa. Tiimissämme vallitsee myös aivan älyttömän hyvä ryhmädynamiikka ja minulle on tärkeää, että saan olla joka päivä työssäni oma itseni.

FCG:llä parasta ovat ihmiset ja monipuoliset työtehtävät. Esihenkilöni luottaa tekemisiini ja saan ääneni kuuluviin. Voin myös huoletta kyseenalaistaa toimintamallejamme ja tarvittaessa niitä laitetaan uusiksi. Iso plussa on myös etätyöskentely, vaikka viihdynkin todella hyvin toimistollamme Käpylässä.


Mitä missiomme Hyvän elämän tekijät sinulle merkitsee?

Minulle se tarkoittaa sitä, että koulutamme kuntakenttää aktiivisesti ja pidämme huolen siitä, että asiakas ei lähde tilaisuuksistamme tyhjin käsin vaan hän palaa työpisteelleen reppu täynnä uusia ideoita ja motivaatiota. Hyvän elämän tekijöinä luomme myös hyvää omassa työyhteisössämme. Käytämme kaikki ison osan tunneistamme työn parissa ja parhaiten onnistumme auttamaan myös asiakkaitamme, kun luomme turvallisen ja viihtyisän ympäristön, jossa työskennellä. Kun on kiinnostunut työstään ja viihtyy siellä, välittyy tunne myös muillekin!

Roosa Rundqvist
Roosa Rundqvist
Tapahtumatuottaja, koulutuskoordinaattori
Lähetä viesti