Uutinen

Heli Silomäki aloittaa FCG:llä johtavan asiantuntijan tehtävässä joulukuussa 2022

Heli Silomäki aloittaa FCG Finnish Consulting Groupissa johtavana asiantuntijana 1.12.2022. Silomäki on kunnallisten palveluiden tuottamisprosessien asiantuntija, jonka erikoisalaa on sosiaali- ja terveyspalveluiden toimintaympäristö, vaatimukset, taloudellinen kannattavuus ja laatu. Silomäki tiivistääkin, että hänen kutsumuksensa on kuntatalous – sydämen sykkiessä sotelle.

Silomäki palaa FCG:n riveihin Pihlajalinnasta, jossa hän on toiminut kahden osittain kuntaomisteisen sosiaali- ja terveyspalveluita tuottavan yhteisyhtiön toimitusjohtajana. Aikaisemmin FCG:llä työskennellessään hän toimi kuntatalouden asiantuntijana. Lisäksi hän on työskennellyt asiantuntijana Perlaconilla.

”Harvoin työuralla pääsee seuraamaan sellaista muutosta, joka nyt on kuntasektorilla käynnissä: tulevat hyvinvointialueet mullistavat tullessaan sekä sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestämisen että kuntien rahoituksen. Ei siis ihme, että Haapasalon Kimmon soittaessa oli helppo vastata kyllä, kun minulle tarjottiin mahdollisuutta palata FCG:lle kuntien ja hyvinvointialueiden johtamis- ja talouskonsultoinnin pariin”, Silomäki taustoittaa valintaansa palata FCG:lle.

”Helillä on vankka asiantuntemus, osaaminen sekä ratkaisukeskeinen ote vaikeissakin projekteissa. Olen hänen paluustansa iloinen niin omasta kuin asiakkaiden puolesta. Kunnat ja hyvinvointialueet ovat uuden edessä ja Helin avulla voimme tarjota yhä vaikuttavampaa talouden ja toiminnan konsultointia”, iloitsee liiketoimintajohtaja Kimmo Haapasalo.

Lisätiedot:

Heli Silomäki, p. 050 370 1778
Kimmo Haapasalo, p. 040 520 3020