Uutinen

Intro toi Mustasaaressa laatua perehdytykseen

Mustasaaren kunnassa oli haasteena perehdytyksen hajanaisuus. Perehdytys haluttiin saada laadukkaaksi ja prosessi yhteneväiseksi koko organisaatiossa.

Mustasaaren kunnassa on aloitettu perehdytysohjelmisto Intron käyttö pilottina toukokuussa. Laatua perehdytykseen on tuonut mm. perehdytyssuunnitelma, jonka luomisessa voi hyödyntää Intron valmiita mallipohjia. Perehdytystiimi ja perehdytettävä henkilö näkevät perehdytyssuunnitelmasta, mitä perehdytys pitää sisällään. Intron avulla voi seurata reaaliajassa perehdytyksen etenemistä. Perehdytysmateriaalit säilyvät ohjelmistossa, perehdytyksen kulusta saa raportin ja perehdytyssuunnitelmaan voi palata tarvittaessa.

Intro tuo laatua perehdytykseen

Intro tuo perehdytykseen suunnitelmallisuutta, yksilöllisyyttä ja seurattavuutta.

– Intro perehdytysohjelmiston käyttö on Mustasaaressa pilottivaiheessa ja ensimmäiset palautteet sen käytöstä ovat olleet positiivisia. Päädyimme Intron käyttöönottoon, koska halusimme saada perehdytysprosessin tasalaatuiseksi koko organisaatiossa. Ensi kommenttien perusteella olemme onnistuneet pilotissa hyvin, kertoo  projektipäällikkö Kjell Alm Mustasaaren kunnasta.

Mustasaaressa valmistaudutaan pilotin avulla Intron ruotsinkielisen version julkaisuun. Pilotissa on mahdollisuus kehittää ja hioa perehdytysprosesseja, jotta tulevaisuudessa ruotsinkielisen version käyttöönotto olisi sujuvaa.

Intro nopeuttaa uusien työntekijöiden siirtymistä tuottavaan työhön ja helpottaa perehdyttäjien työtä.

– Muutamat työntekijät, jotka ovat aloittaneet vuoden alussa, ovat nyt päässeet perehdyttämään uusia työntekijöitä Intron avulla. Nämä uudet perehdyttäjät ovat kovasti kehuneet Introa ja todenneet, että tällainen ohjelma olisi pitänyt olla myös heidän perehdytyksensä tukena, jatkaa projektipäällikkö Kjell Alm tyytyväisenä.

Intron ja Kuntarekryn käyttö laajenee

Intron ja Kuntarekryn käyttö laajenee Manner-Suomen lisäksi myös Ahvenanmaalle Maarianhaminan kaupunkiin, jossa Kuntarekryn käyttöönotto etenee kesän aikana. Kevään aikana Kuntarekryn käytön ovat aloittaneet myös mm. LapIT Rovaniemeltä ja Esko Systems Oulusta.

Uusien asiakkuuksien myötä Kuntarekryn kaksikielisiä asiakkaita on jo 35. Vuonna 2019 markkinoille lanseerattua Introa käyttää nyt 25 organisaatiota ja kunta-alan johtavaa rekrytoinnin kokonaispalvelu Kuntarekryä reilusti yli 300 kuntaorganisaatiota. Asiakkuuksien peitto kattaa Maarianhaminan kaupungin lisäksi Manner-Suomen Hangosta Utsjoelle ja Vaasasta Joensuuhun. Kuntarekry-palvelu täyttää tänä vuonna 10 vuotta.

Lisätietoa Introsta ja Kuntarekrystä: avainasiakaspäällikkö Kimmo Koski ja asiakaspäällikkö Maria Wendell