Uutinen

Markku Suokas FCG:n sote-konsultoinnin joukkueeseen: ”Momentum muutokseen kannattaa käyttää.”

Pitkän uran johtajana ja lääkärinä tehnyt Markku Suokas aloittaa FCG Finnish Consulting Groupin sote-konsultoinnin liiketoiminnassa johtavana asiantuntijana. Suokas on toiminut aiemmin muun muassa ylilääkärinä ja kuntayhtymän johtajana Kaarinan-Piikkiön terveyskeskuskuntayhtymässä sekä Turun kaupungilla niin terveystoimen johtajana ja hallintoylilääkärinä kuin peruspalvelu- ja sosiaali- ja terveystoimenjohtajana. Viimeisimpänä hän on toiminut yksityisellä sektorilla Lääkärikeskus Pulssissa ja Terveystalossa julkisen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa.

”Historiallisen suuren hallinnollisen muutoksen laajuus ja suuruus ovat todellisuutta. Se on valtava momentum, jossa voidaan aidosti pohtia uudesta näkökulmasta sitä, miten palveluita tuotetaan ja miten suomalaiset palveluitaan saavat. Osana FCG:n joukkuetta voin olla auttamassa asiakkaitamme todella hyödyntämään tämän hetken”, Markku Suokas sanoo.

Markku Suokas tuo osaamisensa FCG:n asiakkaiden auttamisen ohella FCG:n sote-konsultoinnin liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen. Tavoitteena on vahvistaa FCG:n roolia sote-konsultoinnin kentällä.

”FCG:llä on valtavasti soten kenttä- ja konsultointitehtävissä kertynyttä osaamista ja vahvuuksia, jotka tekevät meistä monella tavalla kärkitoimijan sote-konsultoinnissa. Markku tulee joukkueeseemme viedäkseen tekemistämme seuraavalle tasolle: Hän tulee paitsi kehittämään palveluitamme, jotta voimme auttaa asiakkaitamme paremmin, myös kirittämään meitä oman profiilimme nostamisessa”, summaa FCG:n sote-konsultoinnin liiketoimintaa johtava Iina Vartia.

Lisätiedot: