Aurinkovoima

Aurinkovoima on uusiutuvaa energiaa parhaimmillaan.

Aurinkovoimala yläpuolelta kuvattuna

Ota kanssamme hyöty irti auringon energiasta

Uusiutuvaan energiaan siirrytään nyt vauhdilla, ja tätä kehitystä kohti fossiilivapaata tulevaisuutta vauhditetaan myös sääntelyllä. EU:n energiatehokkuusdirektiivin mukaan kaikki uudet rakennukset on mm. varustettava aurinkoenergiatekniikalla vuoteen 2028 mennessä, jos se on teknisesti mahdollista ja taloudellisesti kannattavaa. Julkiselle sektorille direktiivi asettaa vielä yksityistä tiukemmat ajalliset määritteet.

FCG on uusiutuvan energian luotettava ja monialainen asiantuntijakumppani kunnille, hyvinvointialueille, kiinteistönomistajille ja yksityissektorin toimijoille. Autamme täyttämään direktiivin energiatehokkuustavoitteet ja löytämään aurinkovoimasta keinoja kohti vihreämpää tulevaisuutta.

Olemme mm. tuottaneet HSY:lle esiselvityksen mahdollisen aurinkovoimalaitoksen perustamisesta Ämmässuon ekoteollisuuskeskuksen alueelle.

Mihin teknisen johtajan kannattaa kiinnittää huomiota, kun julkisia rakennuksia viedään kohti vihreämpää tulevaisuutta ja aurinkovoimaa? Lue FCG:n liiketoimintajohtaja Matti Heinilän vinkit sulavaan siirtymään.

Lataa suunnittelusi tueksi FCG:n laatima teknisen toimen pieni opas aurinkoenergiaan siirtymisestä.

Onnistu avullamme aurinkovoimalan rakentamisessa tai aurinkopaneelien asentamisessa

Monialaisena toimijana meiltä löytyy kokeneita osaajia niin uusiutuvan energian, rakentamisen ja rakennesuunnittelun, ympäristövaikutusten kuin kuntatalouden osalta. Olemme luonteva kumppani, kun etsit avuksesi yhtä tiimiä, joka osaa neuvoa kaikissa aurinkovoiman hyödyntämiseen liittyvissä kysymyksissä.

Rakennetekniikan ja talotekniikan asiantuntijamme voivat mm. selvittää kiinteistölle aurinkopaneeleista saavutettavia hyötyjä sekä auttaa teknisen toteutuksen suunnittelussa. Uusiutuvan energian asiantuntijamme puolestaan ovat tukenasi aurinkovoimalan rakennushankkeessa aina hankekehityksestä ja -suunnittelusta voimalan operointiin ja elinkaaren loppuvaiheen päätöksentekoon asti.

Mahdollisuutta perustaa aurinkovoimalaitos Ämmässuon ekoteollisuuskeskuksen alueelle selvitettiin vuonna 2023. FCG Finnish Consulting Groupin asiantuntijat tuottivat esiselvityksen Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY:n tilauksesta. Lue lisää projektista!

Kiinnostuitko? Haluatko soiton tai sähköpostin asiantuntijaltamme?

Haluaisitko kuulla lisää palveluistamme liittyen aurinkovoimaan ja uusiutuvaan energiaan? Ota yhteyttä asiantuntijaamme alla olevalla lomakkeella!

Pyydä tarjous tai lisätietoja aurinkovoiman palveluistamme

Pyydä tarjous tai lisätietoja aurinkovoiman palveluistamme