Mitä tarjoamme opiskelijalle?

FCG:llä saat mahdollisuuden jättää oman käden jälkesi asioihin ja pääset tekemään hyviä asioita – yhdessä muiden kaltaisesi kanssa. Asiantuntijatyö meillä tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden kehittää osaamistasi jatkuvasti. Työn tekeminen meillä on joustavaa. Tällä emme tarkoita vain joustavia etätyömahdollisuuksia, vaan myös sitä, että saat itse mahdollisuuden vaikuttaa oman työsi sisältöön. FCG:llä saat tehdä merkityksellistä työtä yhteisössä, jossa työn tekemisen ei tarvitse olla elämäsi ensisijainen sisältö.

Useita kesätyö- ja harjoittelupaikkoja!

Meillä on joka vuosi tarjolla useita kiinnostavia kesätyö- ja harjoittelupaikkoja ympäri Suomen niin tekniikan, kaupallisen kuin yhteiskuntatieteellistenkin alojen opiskelijoille. Haku ensi kesän paikkoihin käynnistyy tammikuussa 2023, joten pysy kuulolla ja ota somekanavamme seurantaan!

Lopputyö yhteistyössä kanssamme?

Meitä kiinnostavat muun muassa biologiaan, maantieteisiin, ympäristöteknikkaan, geologiaan, energia-alaan sekä kunta- ja hallintotieteisiin liittyvät aiheet. Mikäli sinulla on tämän suuntainen opinnäytetyön aihe jo mielessäsi, kuulisimme siitä mielellämme lisää!

Kiinnostuitko? Hae meille töihin!

FCG yhdistää erikoisosaajat ja ratkaisijat aikamme ilmiöiden taakse. Tarjoamme aidosti merkityksellistä työtä eri alojen osaajille. Tässä työssä pääset jättämään oman käden jälkesi asioihin ja tekemään hyviä asioita – yhdessä muiden kaltaisesi kanssa. Olisitko sinä yksi meistä?