Mitä tarjoamme opiskelijalle?

Henkilö kantaa kansioita kävellessään toimistolla

Tarjoamme joka vuosi kymmeniä kiinnostavia kesätyö- ja harjoittelupaikkoja ympäri Suomen niin tekniikan, kaupallisen kuin yhteiskuntatieteellistenkin alojen opiskelijoille. Olemme myös kiinnostuneita diplomi- ja opinnäytetyön aiheista, jotka vievät liiketoimintaamme ja sinun opintojasi eteenpäin. FCG:llä saat tehdä merkityksellistä työtä yhteisössä, jossa uran luomisen ei tarvitse olla elämäsi ensisijainen sisältö. Hyvän elämän tekijät kuuluvat yhteen!

Haluatko saada tietoa uraan ja opintoihin liittyvistä mahdollisuuksista, kuten opinnäytetyö-, harjoittelu- ja kesätyöpaikoista? Verkostoidu kanssamme ja saat noin neljä kertaa vuodessa uutiskirjeemme, jossa kerromme siitä, millaisia mahdollisuuksia voisimme tarjota juuri sinulle!

 

Meitä kiinnostavat muun muassa biologiaan, maantieteisiin, ympäristöteknikkaan, geologiaan, energia-alaan sekä kunta- ja hallintotieteisiin liittyvät aiheet. Mikäli sinulla on tämän suuntainen opinnäytetyön aihe jo mielessäsi, kuulisimme siitä mielellämme lisää!

FCG:llä työntekijää tuetaan monipuolisilla työsuhde-eduilla. Henkilökohtaisessa kehittymisessä apunasi ovat esihenkilösi lisäksi FCG:n omat coachit, joilta saat sparrausapua mieltäsi askarruttavien työasioiden kanssa.

FCG yhdistää erikoisosaajat ja ratkaisijat aikamme ilmiöiden taakse. Tarjoamme aidosti merkityksellistä työtä eri alojen osaajille. Tässä työssä pääset jättämään oman käden jälkesi asioihin ja tekemään hyviä asioita – yhdessä muiden kaltaisesi kanssa. Olisitko sinä yksi meistä?