Digitiekarttatyö kunnille (S)

7 900,00 €

Lisää tilaukseen
Close

Tuote lisättiin ostoskoriin

Avaa tilaus
  • Toimitusaika 5-10 arkipäivää
  • Toteutuksen läpivienti 2-4kk
  • Hinta ilmoitettu alv 0%

Digitiekartta on kokonaisuus, joka helpottaa digitalisaation edistämisen haltuunottoa ja vahvistaa elinvoimaa ja kilpailukykyä. Digitiekartta perustuu osaamisen ja ymmärryksen lisäämiseen, resurssien kohdentamiseen, talouden tasapainottamiseen ja yhdessä tekemisen korostamiseen.

Digitiekartta neljästä näkökulmasta

Digitiekartta on suunnitelma, miksi ja mitä digitalisoidaan, missä järjestyksessä ja millaisella aikataululla homma hoidetaan. Digitiekartta luo läpinäkyvyyttä, ohjaa toimintaa ja kehittämistä, nostaa esille digitalisaation mahdollisuuksia sekä lisää yhteistyötä ja yhdessä tekemistä. Digitiekartan toimenpiteet helpottavat henkilöstön ja kuntalaisten arjen sujumista ja laajenevan digilainsäädännön vaatimuksien täyttämistä. Onnistunut digitiekartta katsoo vahvasti eteenpäin, on tavoitteellinen, mutta samalla realistisesti toteutettava sekä helposti seurattava ja viestittävä.

S-kokoinen digitiekarttatyö on suunnattu alle 10 000 asukkaan kunnille.

Digitiekarttatyön vaiheet avattuna

Valmisteluvaihe: Tarvittava määrä projektiryhmän palavereita eri vaiheiden välissä. Projektiryhmässä digitiekarttatyön avainhenkilöt.

Koulutusvaihe: Henkilöstölle ja luottamushenkilöille suunnattu Kuntien digitaalinen tulevaisuus –koulutus. Luo pohjaa digitalisaatiokyselyyn vastaamiselle.

Kyselyvaihe: Digitalisaatiokysely henkilöstölle ja tuloksien analysointi digitalisaation edistämisen nykytilasta. Digitalisaation edistämisen lähtötaso digitiekartalle. Tuloksien vertailumahdollisuus muihin kuntiin.

Määrittelyvaihe: Digitalisaation edistämisen tavoitetason sekä tärkeimpien kehittämiskohteiden määrittely johtoryhmässä. Ohjausta digitiekartan sisältötyöhön.

Työpajavaihe: Digitiekartan sisältötyöpajat, joissa hyödynnetään digitiekarttatyökirjaa ja pienryhmätyöskentelyä. Työpajoissa edustus johtoryhmästä sekä esihenkilöitä ja asiantuntijoita kaikilta toimialoilta. Esittelyvaihe: Valmiin digitiekartan esittely henkilöstölle ja luottamushenkilöille.

Toni Auvinen
Toni Auvinen
Johtava konsultti & asiakkuuspäällikkö
Lähetä viesti