Täsmäkoulutus kaavoituksesta: prosessit, tasot ja vaikuttamismahdollisuudet

1 550,00 €

Lisää tilaukseen
Close

Tuote lisättiin ostoskoriin

Avaa tilaus
  • Toimitusaika 14-28 päivää

Kaavoituksen merkitys kunnallishallinnossa on kriittinen.

Hyvin suunnitellut alueet eivät ainoastaan paranna asukkaiden elämänlaatua, vaan myös houkuttelevat uusia yrityksiä ja investointeja, luoden näin taloudellista kasvua ja hyvinvointia koko yhteisölle. Me ymmärrämme, että kuntien viranomaisilla ja päättäjillä on suuri vastuu näiden tavoitteiden saavuttamisessa.

Siksi olemme kehittäneet organisaatiokohtaisen, erityisesti kunnan päättäjille ja viranomaisille räätälöidyn kaavoituskoulutuksen. Ymmärrämme myös, että jokainen kunta on ainutlaatuinen. Siksi räätälöimme koulutuksen vastaamaan juuri teidän kuntanne erityistarpeita ja -haasteita. Tämä takaa, että koulutus on mahdollisimman relevantti ja hyödyllinen.

Kaavoitusala kehittyy jatkuvasti. On tärkeää pysyä ajan tasalla uusimmista trendeistä, lainsäädännöistä ja teknologioista. Yhteensä kolmen tunnin koulutuksessa

  • Käydään läpi Suomessa käytössä oleva maankäytön suunnittelun kaavoitusjärjestelmä.
  • Nostetaan esille perustietoa kaavoituksesta, kaavahierarkia ja kaavaprosessi sekä päätöksenteko, roolit kaavaprosessissa, lausuntomenettelyt sekä viranomaisneuvottelujen rooli sekä tuotettavat asiakirjat.
  • Koulutuksessa keskitytään käytännönläheisiin case-esimerkkeihin, jotka auttavat soveltamaan opittua suoraan kunnan omiin tarpeisiin.

Matka- ja majoituskustannukset veloitetaan toteuman mukaisesti. Konsultti sitoutuu käyttämään kokonaistaloudellisesti edullisinta matkustusmuotoa, matka-aika huomioiden.

Jan Tvrdy
Jan Tvrdy
Liiketoimintajohtaja, Kaupunkisuunnittelu
Lähetä viesti