Uratarina

Tutustu FCG:läiseen! Riikka Kotamäki, Asiakkuusvastaava, Koulutus- ja tapahtumapalvelut

Olen Riikka Kotamäki ja toimin asiakkuusvastaavana FCG:n Koulutus- ja tapahtumapalveluissa. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri ja valmistunut LUT-yliopistosta. Pääaineenani olen lukenut kansainvälistä liiketaloutta ja yrittäjyyttä, sekä johtamista.

FCG:lle päädyin niin, että alkuvuodesta 2022 huomasin työpaikkailmoituksen, jossa haettiin myyntikoordinaattoria. Mielenkiintoni ilmoituksessa herätti kiinnostava ja monipuolinen tehtävänkuva sekä mahdollisuus olla rakentamassa tasavertaista ja turvallista yhteiskuntaa yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Nämä tekijät innoittivat hakemaan!

Työskentelen erityisesti tilauskoulutusten parissa, joita FCG:llä järjestetään monipuolisesti ja laidasta laitaan. Tilauskoulutusten lisäksi työpöydälläni on koulutusohjelmien myyntiä, sekä uusien tilauskoulutusten konseptointia. Alkuvuodesta ohjelmassamme on ollut useita kiinnostavia koulutuksia, kuten esimerkiksi opintomatka Hollantiin Helsingin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimilautakunnan kanssa.

FCG:llä parasta on työkaverit ja työn monipuolisuus. Meillä on mahtava tiimi, jolta saa tukea ja apua aina tarvittaessa. On myös mahtavaa työskennellä tiimissä, joka pelaa aina yhteen maaliin. Täällä annetaan vastuuta ja luotetaan, että hommat hoidetaan.

Olen myös yksi FCG:n Tulenkantajista, mikä tarkoittaa sitä, että ohjaan FCG:n päivittäisiä työaikaan kuuluvia taukojumppia vuorovedoin muiden Tulenkantajien kanssa. 10 minuutin taukoliikunta on minusta mahtava konsepti, jolla voi tauottaa helposti päivää ja samalla saada liikettä kehoon sekä energiaa työhön. Jumpan jälkeen jaksaa tehdä hommia ihan uudella vireystasolla!

Mitä missiomme Hyvän elämän tekijät sinulle merkitsee?  

Olemme yhteisellä panoksellamme edistämässä hyvää elämää ja mahdollistamassa sellaista monelle. Tätä työtä ei tehdä yksin, vaan yhdessä hyvällä työotteella!