Uratarina

Tutustu FCG:läiseen! Tommi Kaartinen, Tiimipäällikkö, Ympäristöselvitykset

Olen Tommi Kaartinen ja työskentelen tiimipäällikkönä Ympäristöselvitykset-liiketoiminnassa. Koulutukseltani olen ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan diplomi-insinööri, ja olen tehnyt koko tähänastisen työurani kiertotalouden parissa.

Ennen FCG:lle tuloani työskentelin pitkään tutkijana ja erikoistutkijana Teknologian tutkimuskeskus VTT:ssä, josta tieni vei johtavaksi asiantuntijaksi kansainväliseen suunnittelu- ja konsultointialan yritykseen. Parin vuoden siellä olon jälkeen huomasin FCG:llä avoinna olleen tiimipäällikön paikan ja kiinnostuin sekä tehtävästä että yrityksestä. Ympäristöselvitykset-liiketoiminnan organisoituessa uudelleen minulla on nyt myös esihenkilövastuu, mikä tuo uuden ja inspiroivan ulottuvuuden työn tekemiseen.


Esihenkilönä haluan synnyttää luottamuksen ilmapiirin tiimissäni. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että luotan tiimini jäseniin ja heidän tekemiseensä, jolloin kukin voi soveltaa itselleen parhaiten soveltuvia työskentelytapoja. Haluan myös, että tiimiläiseni voivat luottaa minun olevan heidän puolellaan ja edistävän juuri heidän asioitaan organisaation sisällä.

Uskon vahvasti myös yhteisöllisyyteen. Kuulumiseen johonkin porukkaan ja siihen, että meillä olisi yhteisiä tavoitteita, joiden eteen jokainen omassa roolissaan haluaa työskennellä. Ajattelen niin, että hyvä ilmapiiri ja sitä kautta meidän kaikkien viihtyminen työpaikalla on tärkein yksittäinen tekijä menestyksekkäässä yrityksessä.

Olen sen verran uusi talossa, että FCG:n yrityskulttuurin hahmottaminen on osaltani vielä kesken. Sen haluan kuitenkin sanoa, että minut on otettu FCG:llä erinomaisesti vastaan ja Käpylän toimistolla olen tuntenut oloni erittäin kotoisaksi. Arvostan myös sitä, että oma esihenkilöni on osoittanut luottamustaan ja antanut vastuuta ja tukea.

Mitä missiomme Hyvän elämän tekijät sinulle merkitsee? 


Isossa kuvassa varmasti ainakin yhteiskunnallisen hyvinvoinnin edistämistä. Minua motivoi myös ajatus siitä, että missiomme tarkoittaisi meille paremman ja helpomman arjen luomista yrityksen sisällä.

Tommi Kaartinen
Tommi Kaartinen
Tiimipäällikkö, Ympäristöselvitykset
Lähetä viesti