Uutinen

FCG Digikanavan uudet palvelut esihenkilöille ja lasten parissa työskenteleville ammattilaisille

FCG Digikanavalle avautuu kaksi uutta palvelua. Kunta-alan esihenkilöille suunnattu Esihenkilön tuki tarjoaa esihenkilöille kattavan oppimisalustan ja tietopalvelun. Lastensuojelun huippuosaaja on tuki- ja tietopalvelu lastensuojelun ja lasten parissa työskenteleville ammattilaisille ja soveltuu erinomaisesti moniammatilliseen yhteistyöhön. 

FCG Digikanava on moderni digitaalinen tuki- ja tietopalvelu, joka tarjoaa ajasta ja paikasta riippumatonta tukea juuri silloin, kun sitä tarvitaan. FCG Digikanavalla kouluttautuminen on ekologista ja kustannustehokasta. Digikanavan palvelut koostuvat kymmenistä sisältökokonaisuuksista, jotka sisältävät muun muassa videoita, tekstejä ja testejä. Suuret kokonaisuudet on jaettu oppimista tukeviin pienempiin osiin, ja jaottelun ansiosta myös tiedonhaku palveluista on helppoa. Palveluita päivitetään ja kehitetään jatkuvasti, mikä takaa asiakkaille ajantasaisen tiedon ja teknologian. 

FCG Digikanavan palvelut vahvistuvat entisestään, kun suosittujen Kuntapäättäjä- ja Hyvinvointialuepäättäjä-palveluiden jatkeeksi avataan nyt kaksi uutta sisältökokonaisuutta. 

Lastensuojelun huippuosaaja tarjoaa tukea ja tietoa ammattilaisille 

Lastensuojelun huippuosaaja lisää koko organisaation lasten suojelun osaamista. Tuloksena on parantunut yhteistyö ja tiedonjako, jolloin lapsen etu toteutuu parhaiten. Oppimispalvelu on tarkoitettu kaikille lasten parissa työskenteleville ammattilaisille. Palvelussa on kohdennetut sisältöpolut lastensuojelun, perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon, varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen ammattilaisille. Palvelu myös helpottaa perehdytystä, tukee ammattilaisten kiinnittymistä työhön ja edistää työnkiertoa.  

Lataa FCG:n Aamukahvin tallenne

Lataa webinaaritallenne Lastensuojelun huippuosaaja – digitaalinen jatkuvan oppimisen koulutuspalvelu. Aiheesta keskustelemassa Kuntaliiton erityisasiantuntija Aila Puustinen-Korhonen sekä FCG:n Sanna Särkiö, Leena-Kaisa Pantsu ja Riku Kaunisharju.

Esihenkilön tuki on oppimisalusta ja tietopankki kunta-alan esihenkilöille 

Esihenkilön tuki on oppimisalustan lisäksi työkalu ja tietopankki arkisiin johtamistilanteisiin. Kunta-alan esihenkilö voi perehtyä palvelun avulla palvelussuhdeasioihin, työhyvinvoinnin edistämiseen sekä vuorovaikutustaitoihin. Mukana on myös käytännönläheisiä neuvoja muun muassa stressin hallintaan ja palaverien tehostamiseen.  

Lataa FCG:n Aamukahvin tallenne

Lataa webinaaritallenne Esihenkilön tuki – digitaalinen jatkuvan oppimisen koulutuspalvelu kuntien esihenkilöille. Aiheesta keskustelemassa FCG:n tuoteomistaja Joonas Bräysy ja asiakkuuspäällikkö Leena-Kaisa Pantsu.

FCG Digikanavan palvelut käyttöön vuosilisenssillä

Esihenkilön tuki ja Lastensuojelun huippuosaaja -palveluiden käyttöönottoja odotetaan jo asiakkaiden parissa. Palvelut saa käyttöön organisaation vuosilisenssillä.

–  Uudet palvelut ovat erinomainen lisäys FCG Digikanavan palvelukokonaisuuteen. Palveluiden sisällöt tukevat ja syventävät esihenkilöiden ja lasten parissa työskentelevien ammatillista osaamista. Sisältömateriaali on tuotettu yhteistyössä Suomen Kuntaliiton asiantuntijoiden kanssa. Palvelut ovat herättäneet kiinnostusta jo etukäteen, sillä organisaation vuosilisenssillä asiakas saa kattavat palvelut käyttöönsä vuoden jokaisena päivänä mihin kellonaikaan tahansa, FCG Digikanavan tuoteomistaja Joonas Bräysy toteaa tyytyväisenä. 

Lisätietoja palveluista antaa FCG Digikanavan tuoteomistaja Joonas Bräysy, puh. 041 731 3340, joonas.braysy(at)fcg.fi 

Oletko kiinnostunut palveluiden hankkimisesta omalle organisaatiollesi? 

Palveluiden myynnistä vastaa asiakkuuspäällikkö Leena-Kaisa Pantsu, puh. 050 466 2905, leena-kaisa.pantsu(at)fcg.fi