Uutinen

FCG Finnish Consulting Groupin toimitusjohtaja Puoskari siirtyy uusiin tehtäviin

FCG Finnish Consulting Groupin toimitusjohtaja Mari Puoskari siirtyy uusiin tehtäviin. Hän aloittaa uudessa tehtävässään Pilke päiväkodit Oy:n toimitusjohtajana 1.6.2022 ja työskentelee toukokuun loppuun saakka nykyisessä tehtävässään. FCG:n uuden toimitusjohtajan rekrytointi käynnistyy heti.

”FCG on uusiutunut valtavasti viimeisten vuosien aikana. Olemme toteuttaneet paljon muutoksia, jotka ovat vahvistaneet FCG:n kykyä auttaa asiakkaita erilaisten murrosten keskellä. Tämä on ollut kaikkien FCG:llä työskentelevien yhteinen ponnistus.”, sanoo Mari Puoskari.

”Mari on johtanut FCG:n uusiutumista upealla tavalla ja olen ollut iloinen siitä muutoksesta, jota hänen johdollaan on saatu aikaiseksi. Uuden ihmisen on tästä erittäin hyvä jatkaa. Toivotan Marille menestystä uusiin tehtäviin”, FCG:n hallituksen puheenjohtaja Minna Karhunen sanoo.

”Teemme FCG:läisten kanssa yhdessä töitä toukokuun loppuun saakka, mutta haluan jo nyt kiittää tästä yhteisestä matkasta ihan jokaista meillä työskentelevää sekä johtoryhmää, jonka kanssa olen saanut asioita yhdessä edistää”, Mari Puoskari päättää.

Lisätiedot:

FCG:n toimitusjohtaja Mari Puoskari, p. 050 537 2595
FCG:n hallituksen puheenjohtaja Minna Karhunen, p. 050 380 5907