Uutinen

FCG ja Netox yhdistävät voimansa tarjotakseen kattavia M365-koulutuksia kuntien ja hyvinvointialueiden työntekijöille

FCG Finnish Consulting Group ja Netox (ent. Digikuu) ylpeänä ilmoittavat uudesta koulutusyhteistyöstä, jonka ensimmäinen vaihe tuo markkinoille verkkokoulutuskokonaisuuden M365 Akatemian. Tämä innovatiivinen täysin aika- ja paikkariippumaton digitaalinen koulutuspalvelu on suunniteltu tarjoamaan kuntasektorin ja hyvinvointialueiden työntekijöille kattavan ja käytännönläheisen oppimiskokemuksen Microsoft 365 -ekosysteemin keskeisistä työkaluista.

Yhteistyön tuloksena FCG ja Netox haluavat tarjota kuntasektorin ja hyvinvointialueiden työntekijöille parhaat mahdolliset koulutusresurssit M365-ekosysteemissä. Koulutusten avulla pyritäänkin vastaamaan muuttuvan työympäristön haasteisiin ja tukemaan organisaatioita digitaalisessa kehityksessä ja kyvykkyyksissä.

FCG:n koulutus- ja tapahtumapalveluiden liiketoiminnan kehittämispäällikkö Joonas Bräysy kommentoi alkanutta yhteistyötä “Olen todella iloinen siitä, että pääsemme vastaamaan jatkossa kuntien ja hyvinvointialeiden digitaitojen kehittämisen jokapäiväisiin tarpeisiin. Entisen Digikuun porukka, nykyisen Netoxin organisaatiossa ovat suomen ehdoton ykkösosaaja Microsoftin työkalujen kouluttamisessa monella eri osaajatasolla. Tämä välittyy koulutusten huippulaatuun!”

M365-työkalut ovat keskiössä kuntasektorin ja hyvinvointialueiden jokapäiväisessä työkalupakissa. Kollaboraatiotyökalujen osaamisesta on muodostunut tuottavuuden ja tehokkuuden perusedellytys. Olemme matkalla kohti AI-aikakautta ja M365-työkalujen tasalaatuinen osaaminen organisaatioissa tulee olemaan pohja, jonka päälle uudet tavat toimia rakentuvat.

”Alkanut yhteistyö mahdollistaa erittäin helpon keinon oppia uutta ja ylläpitää osaamistaan”, Netoxin tuottavuusloikkaaja Antti Ahola kommentoi.

Lisätietoja koulutuksesta ja ilmoittautumisesta löydät FCG:n koulutuskalenterista alla olevan linkin kautta.