Uutinen

FCG ostaa kehityskonsultointiyhtiön Pohl Consulting & Associates GmbH:n

Saksalaisyhtiöllä on erikoistunutta osaamista EU-rahoitteisessa kehitysyhteistyössä, jonka kasvattaminen on FCG:lle strateginen tavoite.

– PC&A täydentää kyvykkyyksiämme EU-rahoitteisen kehityskonsultoinnin alueella erinomaisesti. Kaupan myötä vahvistamme jo vahvaa jalansijaamme Euroopan kehityskonsultointimarkkinassa, toimitusjohtaja Mari Puoskari sanoo.

– FCG tarjoaa meille osaamista, jota nykyinen asiakaskuntamme tarvitsee ja me kykenemme tarjoamaan heille suoran väylän EU:n rahoitusmarkkinaan, missä olemme erityisen vahvoja. Molempien yhtiöiden kyky tarjota tulevaisuudessa yhä tärkeämpiä monialaisia kehityshankkeita kasvaa, PC&A:n toimitusjohtaja Andreas von Brühl-Pohl sanoo.

Kehityskonsultoinnin osa-alue edustaa n. 35 % FCG-konsernin liikevaihdosta. FCG:llä on tytäryhtiöt Uudessa Seelannissa, Singaporessa, Keniassa, Bulgariassa sekä Ruotsissa. Nyt PC&A-kaupan jälkeen myös Saksassa.

– Kehityskonsultoinnissa FCG on jo saavuttanut johtavan aseman Pohjoismaissa. Tämä hieno kauppa jatkaa samaa kehitystä Saksassa ja sen myötä koko Euroopassa, FCG:n kansainvälisen liiketoiminnan johtaja Sami Kangasharju sanoo.

Pohl Consulting & Associates -yhtiön vahvuus on kehittyvien maiden elinkeinotoiminnan ja valtiontalouden parantaminen. Päätoimipaikka on Berliinissä Saksassa. PC&A jatkaa toistaiseksi samalla yhtiönimellä, mutta tullaan integroimaan osaksi FCG:n brändiä kaupan vahvistuttua. 

Lisätietoja
Mari Puoskari
Toimitusjohtaja, FCG
+358 50 537 2595

Andreas von Brühl-Pohl
Toimitusjohtaja, Pohl Consulting & Associates
+49 171 442 8593

Median yhteydenotot
Päivi Allenius
Markkinointijohtaja, FCG
+358 40 753 7374