Lähikuva aurinkokennosta
Uutinen

Jari Lappalainen johtamaan FCG:n energialiiketoimintaa

Jari Lappalainen aloittaa FCG Finnish Consulting Groupin energialiiketoiminnan johtajana 1.12.2022 alkaen.

Lappalainen siirtyy FCG:lle Eltel Networks Oy:n tulosyksikön vetäjän tehtävästä. Eltelillä hän vastasi yksikkönsä operatiivisesta toiminnasta ja tuloksista. Ennen tätä hän on työskennellyt muun muassa Pori Energian teknisten palveluiden ja tietohallinnon johtajana sekä Elinar Oy:n toimitusjohtajana.

”FCG on määrätietoisesti kehittänyt kestäviä energiaratkaisuja huomioiden asiakkaiden tarpeet paremman huomisen luomiseksi. Nykyiset tuulivoiman koko elinkaaren kattavat suunnittelu- ja konsultointipalvelut muodostavat vakaan ja luotettavan pohjan rakentaa tulevaisuuden FCG:stä entistä monipuolisemman palveluntarjoajan energiaratkaisuiden parissa. Koko energia-ala on mielenkiintoisessa vaiheessa ja olen innostunut kehittämään palveluita yhteistyössä osaavan henkilöstön kanssa”, kuvaa Jari Lappalainen syitä FCG:lle siirtymisensä taustalla.

”Jari Lappalaisen osaaminen ja kokemus energia-alasta vakuutti meidät etsiessämme parasta johtajaa kasvattamaan ja luomaan palveluita, joilla olemme mukana vauhdittamassa siirtymää kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa. Haluamme olla energia-alan asiakkaillemme entistäkin kiinnostavampi ja parempi kumppani. Tässä Jarilla on nyt keskeinen rooli”, sanoo FCG:n Kestävän kehityksen liiketoimintaryhmän johtaja Sami Kangasharju.

Lisätiedot:

Jari Lappalainen, p. +358 41 732 0859

Sami Kangasharju, p. +358 41 731 4224