FCG:n logo kasviseinää vasten
Uutinen

Muutoksia FCG:n hallituksessa

FCG Finnish Consulting Group Oy:n yhtiökokous on nimittänyt yhtiölle uuden hallituksen. Hallituksen jäseninä jatkavat Minna Karhunen (puheenjohtaja), Timo Lepistö, Timo Reina ja Salla Vainio. Uutena jäsenenä yhtiön hallitukseen on nimitetty Heini Pirttijärvi.

Heini Pirttijärvellä (KTM) on laaja kokemus liiketoiminnan johtamisesta sosiaali- ja terveydenhuollon, terapiapalveluiden, varhaiskasvatuksen ja vähittäiskaupan aloilta eri yrityksissä, kuten Evidensia Eläinlääkäripalveluissa, Esperi Caressa ja Stockmannilla. Hän toimii tällä hetkellä Heltin, Kantamon, Sininauhasäätiön, Parmacon sekä Kaisankodin hallituksen jäsenenä. 

 ”Olen erittäin iloinen voidessani toivottaa Heini Pirttijärven lämpimästi tervetulleeksi FCG:n hallitukseen. Heinin monipuolinen kokemus liiketoiminnan eri sektoreilta, erityisesti sosiaali- ja terveydenhuollon alalta, tuo arvokasta näkemystä ja osaamista päätöksentekoomme.

Heini on osoittanut vahvaa johtajuutta ja strategista ajattelua toimiessaan useiden tunnettujen yritysten hallituksissa. Hänen kykynsä yhdistää liiketoimintastrategiaa ja sosiaalista vastuuta on juuri sitä, mitä tarvitsemme FCG:n tulevaisuuden rakentamisessa”, kertoo FCG:n hallituksen puheenjohtaja Minna Karhunen.

Lisätietoja:

Minna Karhunen, FCG:n hallituksen puheenjohtaja, p. +358 9 771 2000