Uutinen

Muutoksia FCG:n johtoryhmässä ja liiketoimintojen johdossa

Arkkitehti Jenni Lautso on nimitetty FCG Finnish Consulting Groupin johtoryhmään 1.6.2022 alkaen. Lautso aloittaa Kaupungistumisen ja alueiden kehityksen liiketoiminnan johtajana. Ennen FCG:llä aloittamistaan Lautso on työskennellyt pitkään Sitowisella, viimeisimpänä Ympäristö ja kaupunkikehityksen toimialan toimialajohtajana. Liiketoiminnan nykyinen johtaja ja johtoryhmän jäsen Pauli Santala siirtyy omasta toiveestaan uusiin tehtäviin FCG:n sisällä. Hän aloittaa 1.6.2022 alkaen laatu- ja asiakkuusjohtajana.

”FCG on jo pitkään kehittänyt asiakkaidensa tukena kestävällä tavalla niin rakennettua kuin luontoympäristöä. Kestävä kaupunkikehitys onkin ollut oman työurani punainen lanka, ja nyt pääsen jatkamaan sen parissa FCG:llä. Olen innoissani edessä olevasta haasteesta ja mahdollisuudesta”, sanoo Jenni Lautso.

”Jenni Lautso on Suomen johtavia kaupunkikehityksen asiantuntijoita. Uskon, että hänen johdollaan pystymme entistä paremmin auttamaan asiakkaitamme alati muuttuvassa ja haastavammassa toimintaympäristössä, jossa kaupunkiympäristöjen suunnittelemisen ja rakentamisen reunaehtoja sanelevat yhä useammin ilmasto- ja kestävyyskysymykset”, sanoo toimitusjohtaja Mari Puoskari.

FCG:ssä aloittaa myös kolme uutta liiketoiminnoista vastaavaa johtajaa Kaupungistumisen ja alueiden kehityksen Osaamisryhmässä.

Vuoden alusta Matti Heinilä on aloittanut rakennetekniikan liiketoiminnan johtajana ja Teemu Linnakoski rakentamisen tutkimusten ja selvitysten liiketoiminnan johtajana. Ennen tätä nimitystä he molemmat ovat työskennelleet FCG:llä asiantuntijatehtävissä.

Infraliiketoiminnan johtajana aloittaa 8.2.2022 Pekka Väinölä. Väinölä siirtyy FCG:lle suunnittelu- ja konsultointiyhtiö WSP Finlandista, jossa hän on toiminut infrayksikön yksikön päällikkönä.

”Olen erittäin iloinen tästä kunnianhimoisesta ja asiantuntevasta täydennyksestä kaupungistumiseen keskittyvän liiketoimintamme johtoon. Tämä lujittaa asemaamme vahvana ja asiantuntevana kestävän kaupunkikehityksen konsulttitalona”, iloitsee toimitusjohtaja Puoskari.

Lisätiedot:

Mari Puoskari, p. 050 537 2595