Uutinen

Nimitys FCG:n johtoryhmässä – Elina Porkka viestintä- ja markkinointijohtajaksi

Elina Porkka on nimitetty FCG Finnish Consulting Groupin viestintä- ja markkinointijohtajaksi sekä johtoryhmän jäseneksi 1.1.2024 alkaen.

Porkka on työskennellyt FCG:llä syyskuusta 2022 lähtien Digital Marketing Managerina ja vastannut koko konsernin digitaalisesta markkinoinnista. Hänen vastuullaan on ollut muun muassa markki-noinnin automaation käyttöönotto sekä digitaalisen mainonnan kehittäminen. Ennen FCG:llä työs-kentelyään Porkka on toiminut muun muassa Kouvolan kaupungin brändipäällikkönä, missä hänen tehtäviinsä kuului muun muassa kaupungin markkinointi- ja viestintäohjelman uudistaminen. Lisäksi hän on työskennellyt kehitystiimin tuottajana mediaorganisaatiossa, jossa hän vastasi prosessien kehittämisestä ja tunnettuuden kasvusta.

”Toivotan Elina Porkan lämpimästi tervetulleeksi mukaan FCG:n johtoryhmään. Hän on todella näyt-tänyt kyntensä markkinoinnillisen myynnin kehittämisessä. Porkalla on erinomaisen kehittävä ote ja hän tuo FCG:n viestintään ja markkinointiin entistäkin enemmän asiakaslähtöisyyttä”, sanoo FCG:n toimitusjohtaja Tommi Kajasoja.

Elina Porkka seuraa tehtävässä Sini Korpista, joka siirtyy uusiin tehtäviin Attendon asiakaskokemus- ja viestintäjohtajaksi 3.1.2024 alkaen.