Uutinen

Nimitys FCG:n johtoryhmässä – Sini Korpinen viestintä- ja markkinointijohtajaksi

Sini Korpinen (VTM) on valittu FCG-konsernin viestintä- ja markkinointijohtajaksi 7.6.2021 alkaen. 

Sini siirtyy FCG:lle konsulttiyhtiö Milttonilta, missä hän on toiminut 20-henkisen tiimin johtajana sekä johtavana konsulttina. Hänen pöydällään on yli kuuden viestintä- ja markkinointitoimistovuoden aikana ollut kaikkea markkinoinnin ja viestinnän strategioista niiden taktiseen toteutukseen sekä brändistrategioita ja muutos- ja kriisiviestintää. Sinillä on vankka kokemus myös poliittiselta kentältä – hän on toiminut muun muassa kunta- ja hallintoministeri Virkkusen erityisavustajana vuonna 2014 sekä Virkkusen poliittisena avustajana Brysselissä.

”Olen innoissani, että saamme Sinin kaltaisen osaajan taloon vahvistamaan viestintä- ja markkinointitiimiämme. Sinin vahva tausta ajatusjohtajuustyön ja brändien kehittämisessä yhdistettynä hänen vahvaan draiviinsa tuo meille varmasti uutta potkua ja näkemystä”, sanoo Mari Puoskari, toimitusjohtaja, FCG Finnish Consulting Group Oy. 

”FCG on mielettömän kiinnostavassa vaiheessa oleva aidosti merkityksellistä työtä tekevä konsulttitalo, jonka tunnettuutta ja roolia suomalaisessa yhteiskunnassa haluan olla kasvattamassa osana koko joukkuetta”, sanoo Sini Korpinen.

Sini on osa konsernin johtoryhmää ja raportoi toimitusjohtaja Mari Puoskarille.