Uutinen

Pentti Rautakoski FCG:n johtamisen ja talouden konsultoinnin joukkueeseen

Opetusalan ja hallinnon pitkän linjan asiantuntija Pentti Rautakoski aloittaa FCG:llä johtavana asiantuntijana. Ennen FCG:llä aloittamistaan Rautakoski on kerryttänyt yli 30 vuoden kokemuksen erilaisista sivistystoimen kehittämis- ja johtotehtävistä.

Pentti Rautakoski

”Olen saanut olla mukana muun muassa kunnan palvelukokonaisuuden uudelleen organisointien suunnitteluissa, toteutuksissa ja arvioinneissa. Olen myös vastannut kunnan sivistystoimen strategisten suunnitelmien ja niihin liittyvien arviointien toteutuksesta. Myös seudullisesta yhteistyöstä on kertynyt paljon kokemusta”, kuvaa Rautakoski.

”Olen saanut aitiopaikalta seurata kuntien roolin muuttumista ja toisaalta murrosta, joka kaupungistumisen myötä on monia kuntia kohdannut. Toisaalta meneillään oleva hallinnollinen mullistus asettaa suuria odotuksia kuntien ja hyvinvointialueiden yhdyspintojen kehittämiseen. Osana FCG:n innostavaa ja osaavaa tiimiä voin olla tarjoamassa osaamistani ja kokemustani näiden haasteiden kanssa kamppailevien kuntien ja hyvinvointialueiden tueksi”, Pentti Rautakoski sanoo.

”Kuntien rooli tulee sote-uudistuksen myötä muuttumaan ja sivistystoimen merkitys niin kuntien talouden kuin elinvoimaisuuden kannalta vahvistuu. Pentin osaaminen ja pitkä kokemus sivistystoimen kehittämisen ja strategioiden parissa on nyt kunta-asiakkaidemme käytössä muun muassa tässä murrostilanteessa”, sanoo johtamisen ja talouden konsultoinnin liiketoiminnan johtaja Kimmo Haapasalo.

Lisätiedot:

Pentti Rautakoski, p. 040 590 9316

Kimmo Haapasalo, p. 040 520 3020