Hyvän elämän tekijät

Autamme asiakkaitamme selviämään murrostilanteista voittajina.

Meren aaltoja rannassa kuvattuna ilmasta.

Viime vuosina murroksista ja historiallisista ajoista puhuminen on kärsinyt inflaatiota, tiedämme tämän. Asiakkaamme elävät tällä hetkellä monien sellaisten murrosten keskellä, jotka pakottavat etsimään uusia ratkaisuja ja toimintamalleja.  

Tässä me olemme asiakkaidemme paras kumppani. Me FCG:llä ratkaisemme asiakkaidemme ongelmia kuin omiamme. Meillä on näkemys paremmasta tulevaisuudesta ihmisten ja ympäristön kannalta, sekä kyvykkyys tehdä tämä muutos todeksi yhdessä asiakkaidemme kanssa ja heidän tukenaan. 

Lue lisää siitä, miten autamme asiakkaitamme esimerkiksi ilmastonmuutoksen hillitsemisessä ja siihen sopeutumisessa, energiamurroksen todeksi tekemisessä sekä sote-uudistuksen jälkeisen Suomen uusien rakenteiden luomisessa. 

Näkymä puun latvoista taivasta vasten

Ilmastokriisi on todellisuutta ja me teemme asiakkaidemme kanssa töitä sen hillitsemiseksi monella rintamalla. Muuttunut ilmasto vaikuttaa meihin ja ympäristöömme kuitenkin jo nyt, ja siksi autamme asiakkaitamme myös sopeutumaan ja varautumaan ilmastonmuutoksen mukanaan tuomiin haasteisiin. Miten rakentaa säänkestävästi tai varautua tulviin? 

Suomessa uusilla hyvinvointialueilla rakennetaan nyt vauhdilla uutta: tieto- ja johtamisjärjestelmistä palvelurakenteisiin. Tavoitteena on paremmat palvelut jokaiselle suomalaiselle, ja me olemme olleet mukana monella alueella alusta asti. 

Abstrakti kuva, joka kuvastaa maapalloa ja maailman suurimpia kaupunkeja

Tänään tehtävät energiaratkaisut hillitsevät ilmastonmuutosta huomenna. Asiakkaamme tekevät energiamurrosta todeksi päivittäin, ja me saamme auttaa heitä siinä. Olemme esimerkiksi Suomen suurimpia ja kokeneimpia tuulivoimakonsultteja: pystymme tukemaan asiakkaitamme aina tuulivoimarakentamisen suunnitteluvaiheesta toteutukseen ja ylläpitoon saakka.

Osaajapula julkisella sektorilla on totisinta totta ja tulevina vuosina julkisen sektorin ammattilaisista ja asiantuntijoista suuri osa on eläköitymässä. Rekrytointiohjelmistojemme kautta tuhannet työt löytävät tekijänsä tänäkin vuonna. Satojen koulutustemme avulla näiden tekijöiden ammattitaidosta pidetään huolta.