Urheilu- ja liikunta-alueiden suunnittelu

Urheilu- ja liikunta-alueiden suunnittelu.

Liikunnalla on saavutettavissa laajat terveyshyödyt, ja sille onkin syytä tarjota nykyaikaiset ja hyväkuntoiset puitteet. Samalla on otettava huomioon muuttuvan ilmaston mukanaan tuomat ongelmat uutta suunniteltaessa. FCG on Suomen ykköstoimija urheilu- ja liikunta-alueiden suunnittelussa. 

Peruskorjauksella lisäkäyttöä vanhallekin urheilualueelle 

Urheilu ja liikkuminen vaikuttavat fyysiseen ja henkiseen terveyteen, ehkäisten samalla myös sairauksia. Kunnilla ja kaupungeilla on siis hyvä syy tarjota asukkailleen monipuolisia liikkumismahdollisuuksia. Uusien liikuntapaikkojen lisäksi on oleellista huomioida myös vanhojen urheilukenttien kunto. Onnistuneella peruskorjauksella vuosikymmeniä vanhasta urheilukentästä on iloa vielä tulevillekin sukupolville.  

Parhaan lopputuloksen saavuttaminen mahdollistuu tilaajan, suunnittelijan ja urakoitsijan saumattomalla yhteistyöllä. 

Tarjoamme käyttöönne erittäin laajan ja pitkäaikaisen kokemuksen urheilu- ja liikunta-alueiden yleis-, rakennus- ja peruskorjaussuunnittelusta. Toimitamme suunnittelukohteen arkkitehti-, rakenne-, kenttä-, LVI-, sähkö-, valaistus- ja maisemasuunnitelmat yhtenä kokonaisuutena. Tarvittaessa pystymme laatimaan myös muita kohteeseen liittyviä suunnitelmia, kuten maankäyttö-, liikenne- ja hulevesien hallintasuunnitelmia. Tarjoamme mielellämme myös kohteen työmaapalvelua.  

Liikuntapaikkoja laidasta laitaan 

Olemme kunnostautuneet perinteisten yleisurheilu- ja jalkapallokenttien lisäksi myös muissa suunnitteluprojekteissa: olemme suunnitelleet mm. tekojääratoja, velodromin, rullahiihtoradan, skeittipuistoja sekä muita liikunta-alueita lajikirjon laajuudelta. Laajempia, usean kentän ja rakennuksen kokonaisuuksia olemme suunnitelleet mm. Espoon Latokaskenniittyyn, Vantaan Koivukylään ja Helsingin Jätkäsaareen. 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää.