Teollisuusrakentaminen ja erityiskäytön rakennukset

Teollisuusrakentaminen ja erityiskäytön rakennukset

Teollisuusrakentaminen

Luomme viihtyisiä ja turvallisia tiloja vaativaankin käyttöön

Teollisuusrakentamisen kohteissa sekä erityiskäytön rakennuksissa suunnittelulla vastataan aina uniikkeihin tarpeisiin. Suunnittelua määrittävät mm. toimialakohtaiset vaatimukset, paikalle mitoitettavat laitteistot sekä ympäröivä rakennettu ja luonnonympäristö. Tilojen on oltava muunneltavissa käyttötarpeiden muutosten mukana, jotta investointi tuo hyötyä myös vuosien päästä.

Kovaa kulutusta ja käyttöä kestävien tilojen suunnittelussa on kiinnitettävä erityistä huomiota turvallisuuteen sekä materiaalien kantokykyyn. 

FCG:n kokeneiden asiantuntijoiden osaajajoukko tarjoaa monialaisia suunnittelupalveluita myös vaativissa teollisuusrakentamisen kohteissa: meillä on kokemusta esimerkiksi laboratorioiden, pelastusasemien ja teollisuusalueiden suunnittelusta. Palvelemme sekä julkista että yksityistä sektoria.

Tutustu tekemäämme työhön

Jyväskylän kaupunki kehittää Eteläportin yritysaluetta uudenlaisella konseptilla, jossa aluetta mm. suunnitellaan virtuaalimallin avulla yhdessä alueelle sijoittuvien yritysten kanssa. Verkkoselaimella toimiva virtuaalimalli mahdollistaa eri hankkeiden visuaalisen yhteensovittamisen ja auttaa kokonaisuuden hahmottamista.

Tutustu projektiin!

FCG:n suunnittelemassa Circular Raw Materials Hub -laboratoriossa ratkotaan epäorgaanisten materiaalien ja mineraalien tutkimushaasteita usean organisaation voimin yhteistyössä.

Tutustu uusiin tiloihin ja niiden käyttöön!

Asikkalan uusi pelastusasema otettiin käyttöön loppuvuodesta 2022. FCG Finnish Consulting Group toimi pelastusaseman uudistushankkeessa pääsuunnittelijana sekä toteutti arkkitehti-, rakenne-, LVI-, sähkö- ja maisemasuunnittelun hankkeeseen. Mukana laajassa projektissa olivat myös FCG:n hulevesi- ja liikennesuunnittelijat.

Käy katsomassa, miten projekti sujui!

Meiltä saat aina korkeimman laadun suunnittelua

Suunnittelemme teollisuuden tarpeita vastaavia tiloja, jotka ovat paitsi tarkoituksenmukaisia ja turvallisia, myös viihtyisiä ja toimivia. Huomioimme eri käyttäjäryhmien tarpeet sekä tietysti tilaajan toiveet läpi koko suunnitteluprosessin, ja suunnittelumme lähtee aina kestävän kehityksen periaatteista.

Yhdistämme suunnitteluprosesseihimme herkästi myös esimerkiksi visualisointia helpottavia virtuaalimalleja. Hyödynnämme aina tarpeen vaatiessa FCG:n muita erikoisasiantuntijoita mm. kestävään kehitykseen, palvelumuotoiluun sekä infra- ja maankäytön suunnitteluun liittyen. Näin voimme taata asiakkaallemme parhaan mahdollisen lopputuloksen. 

Haluaisitko kuulla lisää palveluistamme teollisuusrakentamiseen ja erityiskäytön rakennuksiin liittyen?

Pyydä tarjous tai lisätietoja asiantuntijoiltamme

Pyydä tarjous tai lisätietoja asiantuntijoiltamme

Arja Sippola
Arja Sippola
Kaupunkikehitysjohtaja
Lähetä viesti