Uratarina

Tutustu FCG:läiseen! Jonna Kautto, Koulutussuunnittelija, Koulutus- ja tapahtumapalvelut

Olen Jonna Kautto ja työskentelen FCG:n Koulutus- ja tapahtumapalvelut -liiketoiminnassa koulutussuunnittelijana. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri ja opiskellut pääaineenani taloustiedettä Jyväskylän yliopistossa. Olen osa tiimiä, jonka tavoitteena on kartoittaa uusia koulutuksia ja kehittää sekä laajentaa jo olemassa olevaa tarjontaamme.  

Koska olen vielä varsin tuore kasvo FCG:llä, niin suuri osa projekteistani on vasta suunnitteilla. Työpöydälläni tulee kuitenkin olemaan koulutuksia monipuolisesti eri aihepiireistä, sillä FCG järjestää vuosittain noin 600 koulutusta ja osallistujien määrä niissä on huimat 25 000 vuodessa! Nautin suuresti uuden oppimisesta ja ihmisten kanssa työskentelystä ja koen, että koulutusten suunnittelussa pääsen luontaisesti oppimaan laajasti eri alojen ammattilaisilta ja kehittämään omaa ajatteluani. 

FCG:ssä yhdistyy monia itselleni tärkeitä arvoja kuten mahdollisuus vaikuttaa yhteiskuntaan ja edistää yhteistä hyvää.

FCG:ssä yhdistyy monia itselleni tärkeitä arvoja kuten mahdollisuus vaikuttaa yhteiskuntaan ja edistää yhteistä hyvää. Tuotteemme ja palvelumme pohjautuvat inhimilliseen pääomaan eikä aineellisiin tuotteisiin, mikä on mielestäni plussaa kulutuskeskeisessä yhteiskunnassa. Täällä on myös tekemisen meininki ja talomme on täynnä osaavia ammattilaisia, joiden asiantuntijuuteen ja työpanokseen voin luottaa. 

​​​​​​​​​​​​​
​​​​​​​Mitä missiomme Hyvän elämän tekijät sinulle merkitsee? 

Hyvä elämä koostuu mielestäni hyvistä ihmissuhteista ja luottamuksesta. Oli kyse sitten asiakasyhteistyöstä, tiimityöskentelystä tai yksityisestä elämästä, me kaikki olemme osana luomassa näitä ihmissuhteita. Jokainen voi omalla toiminnallaan vaikuttaa siihen, kuinka hyvää elämästä tulee.