Uutinen

FCG on lanseerannut uudet verkkokoulutukset

– Vastaamme uusilla verkkokoulutuksilla asiakastoiveeseen. Yhä useampi haluaa opiskella oman aikataulunsa mukaan. Verkkokoulutus on lisäksi aina pieni ympäristöteko, kun matka koulutuspaikalle jää pois. Se on myös asiakkaillemme tärkeää, FCG:n koulutusliiketoiminnan johtaja Tarja Salonen sanoo.

Verkkokoulutuksen kiistaton etu on myös mahdollisuus pysähtyä haastavampiin kohtiin ja toistaa ne tarvittaessa vaikka useampaan kertaan. Myös sisältöjen kertaaminen on mahdollista.

FCG:n verkkokoulutuksia tuotetaan parhaillaan ja tavoitteena on kattava valikoima eri aloilta kuten esimerkiksi johtamisesta, sivistystoimesta, viestinnästä ja lakiasioista. Tällä hetkellä tarjonta on runsainta terveydenhuollon, HR:n ja hallinnon aloilla.  

Opiskele milloin sinulle sopii parhaiten.

Verkkokoulutukset jakaantuvat kolmeen kategoriaan. Tietoisku antaa aiheesta perustiedot ja on kestoltaan 1,5–2 tuntia. Tietoiskun läpikäyminen ei edellytä ennakkotietoja aiheesta, ja se soveltuu kaikille. 

Osaaja-koulutus vastaa 1–2 työpäivän panosta. Se kattaa perustiedot aiheesta asiantuntijan laatimana ja pedagogisesti laadukkaana kokonaisuutena. Osaaja-koulutus soveltuu kaikille aiheeseen perehtymistä tarvitseville  toimialasta riippumatta.

Mestari-verkkokoulutuksessa syväsukelletaan aiheeseen. Koulutukset voivat sisältää tehtäviä ja verkkotutorointia. Koulutus soveltuu syvällistä osaamista omassa työssään tarvitseville, ja sen kesto on 3–5 työpäivää.