Uutinen

FCG on valittu Valtiolle.fi-kokonaisuuden uudistuksen toimittajaksi

FCG Finnish Consulting Group Oy on valittu Valtiolle.fi-rekrytointikokonaisuuden uudistusprojektin toimittajaksi. FCG:llä on kattava osaaminen rekrytointiohjelmistopalveluista Kuntarekry ja Kirkkorekry-palveluidensa myötä sekä laajasti kokemusta suomalaisen julkishallinnon kanssa työskentelystä.

Ohjelmistot ja osaaminen kehittäminen -liiketoiminnan kehitysjohtaja Ville Jurkkala kertoo odottavansa innolla alkavaa projektia: ”Valtiolle.fi-rekrytointipalvelu on merkittävä kokonaisuus, niin valtion organisaation kuin työnhakijoidenkin näkökulmasta. Odotamme asiantuntijoidemme kanssa suurella innolla ja mielenkiinnolla projektin alkua sekä yhteistyötä Palkeiden kanssa.”

Uudistusprojektiin liittyviä neuvotteluita käytiin vuoden 2022 aikana ja valinta projektin toimittajasta tehtiin marraskuussa 2022. Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus (Palkeet) ja FCG ovat aloittaneet projektin ensimmäisen vaiheen ja tavoitteena on, että toteutusprojekti käynnistyy heti vuoden vaihteen jälkeen.

Lisätiedot:
Ville Jurkkala, p. +358 40 759 1049