Uutinen

FCG tuo uuden kumppanuuden myötä julkisen sektorin rekrytointeihin mahdollisuuden kustannustehokkaisiin soveltuvuustesteihin

FCG Finnish Consulting Group Oy ja ruotsalainen JobMatch ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä FCG:n Kuntarekry-palvelu tarjoaa yksinoikeudella JobMatchin soveltuvuustestiratkaisuja Suomessa julkiselle sektorille. JobMatchin testit on rakennettu psykologien tieteellisen ja ammatillisen edunvalvontajärjestö EFPA:n ohjeiden mukaisesti ja ne ovat DNV:n sertifimoimia.

”Jobmatch palvelua käyttää lähes puolet Ruotsin kunnista sekä sadat julkisen sektorin organisaatiot, jotka painivat samankaltaisten rekrytointihaasteiden kanssa kuin Suomen julkinen sektori. JobMatch täydentää hyvin jo entuudestaan monipuolista rekrytoinnin ohjelmistopalveluamme ja tarjoaa myös uuden apuvälineen työntekijöiden sisäisen työkierron suunnittelun tueksi sekä työntekijöiden perehdyttämiseen.”, sanoo FCG:n liiketoimintajohtaja Misa Leiber.

FCG:n Rekrytointi- ja HR-ohjelmistoratkaisut-liiketoiminta tarjoaa HR-palveluita ja rekrytointiratkaisuja Suomen julkisen sektorin toimintoihin. FCG:n tunnetuin palvelu on sen kehittämä Kuntarekry, jota käyttää rekrytoinneissaan yli 400 organisaatiota ja palveluun on rekisteröitynyt yli miljoona työnhakijaa.

”Meillä ei ole aiemmin ollut tarjolla työkalua työntekijöiden soveltuvuusarviointiin. JobMatchin testijärjestelmän avulla työnantajat voivat kustannustehokkaasti tehdä soveltuvuusarviointeja isoille määrille työnhakijoita. Samalla voimme tuoda uusia näkökulmia julkisen sektorin rekrytoijille, joiden avulla he voivat kehittää rekrytointejaan. Myös työnhakijat saavat JobMatchin avulla arvokasta tietoa työnhakunsa tueksi”, kertoo asiakkuusjohtaja Merja Peltola FCG:ltä

JobMatch uskoo, että kumppanuus FCG:n kanssa tarjoaa hyvät mahdollisuudet paikkansa vakiinnuttamiseksi Suomen julkisen sektorin rekrytoinneissa.

”Toimimme jo vahvasti yhteistyössä Ruotsin julkisen sektorin rekrytoinnin kanssa. Etsimme aktiivisesti kumppaneita, joissa JobMatch voi tuoda lisäarvoa ja täydentää jo olemassa olevaa vahvaa rekrytointikokonaisuutta. Suomesta FCG täyttää kaikki kansainvälisen liikekumppanin toiveemme. Heillä on laaja verkosto, hyvin kehittynyt ja kansallisesti kattava organisaatio, jolla on korkea osaaminen. Olemme vakuuttuneita siitä, että FCG on oikea kumppani lähteä vakiinnuttamaan JobMatchin soveltuvuustestit myös Suomen markkinalla”, sanoo kansainvälistymisestä JobMatchilla vastaava johtaja Fredrik Nordén.

Lisätiedot:

Merja Peltola
Merja Peltola
Johtaja, Asiakkuudet
Lähetä viesti
Misa Leiber
Misa Leiber
Johtaja, Rekrytointi- ja HR-ohjelmistot
Lähetä viesti