Uutinen

FCG:n koulutus- ja tapahtumakalenteri vuodelle 2024 on julkaistu – vie oma ja organisaatiosi osaaminen uudelle tasolle!  

Ammattitaidon ylläpitäminen on avain organisaation menestykseen. Työelämässä vaadittavat taidot muuttuvat, ja vankan perusosaamisen lisäksi monella alalla tarvitaan erityisosaamista. Lisäksi digitalisaation tuomat muutokset vaativat reagointia alasta riippumatta. Organisaation osaamiseen kannattaa siis panostaa, sillä osaava, motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilöstö pitää organisaatiot uudistuvina ja alueet elinvoimaisina.   

Vuonna 2024 FCG:n koulutus- ja tapahtumatarjonnassa korostuvat ajankohtaiset teemat eri toimialueiden webinaareissa, monipuolisissa tapahtumissa sekä vuorovaikutteisissa valmennus- ja koulutusohjelmissa. FCG Koulutus- ja tapahtumapalveluiden liiketoimintajohtaja Essi Koskenvesa avaa tulevan vuoden sisältöjä:  

“Elämme vahvasti ympäröivissä muutoksissa asiakkaidemme mukana ja olemme huomioineet eri ammattiuransa vaiheissa olevat osaamisensa kehittäjät. Osaamisen kehittämisen painopisteet ovat yksilöllisiä, mutta monet teemat ovat asiakaskentässämme universaaleja. Esihenkilötyön jatkuva kehittäminen korostuu, kiihtyvä työelämän tahti edellyttää itsensä johtamista ja työelämätaitojen kehittämistä, samalla kun ajantasaisimman lainsäädännön ja toimintakentän megatrendien tuntemus on osa jatkuvaa osaamisen kehittämistä.” 

Erilaisia kouluttautumismahdollisuuksia on tarjolla ympäri vuoden, sillä myös uusi Digikanava mahdollistaa opiskelun ajasta ja paikasta riippumatta. FCG Koulutus- ja tapahtumapalvelut panostaa lisäksi erityisesti asiakkaille räätälöitäviin tilauskoulutuksiin.   

“Osaamisen kehittäminen vaatii organisaatioilta systemaattisuutta ja haluammekin olla yhä useamman asiakasorganisaatiomme luottokumppani näiden suunnitelmien toteuttamisessa”, Koskenvesa jatkaa.   

Vuoden 2024 koulutus- ja tapahtumakalenterissa korostuvat siis monipuoliset toteutustavat: kustannustehokkaat webinaarit, Digikanavan opintokokonaisuudet, organisaatiokohtaiset tilauskoulutukset sekä kohtaamiset ja verkostoitumisen mahdollistavat tapahtumat, ajankohtaispäivät ja valmennusohjelmat.   

Essi Koskenvesa
Essi Koskenvesa
Liiketoimintajohtaja, Koulutus- ja tapahtumapalvelut
Lähetä viesti