Uutinen

FCG:n Lauri Heinonen ehdolla vuoden nuoreksi konsultiksi

SKOL järjestää vuosittain Vuoden nuori konsultti -kilpailun, johon FCG nimetyistä ehdokkaista äänestysvaiheeseen eteni Lauri Heinonen rakentamisen osaamisesta. Onnea Laurille ja kaikille muille ehdokkaille!

Kollegojen suosituskirjeessä kerrottiin Laurista muun muassa se, että hän ei keskity ainoastaan tekemään työtään hyvin, vaan pyrkii myös tekemään työnantajastaan FCG:stä paremman tekijän siinä ohella. Asiakas, Vantaan kaupunki, taas kertoi, että: ”Nuoresta iästään ja lyhyestä työkokemuksestaan huolimatta Lauri osoitti olevansa erittäin huolellinen suunnittelija, joka osasi sovittaa tekemisensä ja vastuualueensa hyvin ja saumattomasti yhteen monipuolisessa suunnittelutehtävässä ja työryhmässä. Hän hoiti tehtäväänsä erittäin hyvin ja huolellisesti. Lauri osasi katsoa oman tehtävänsä lisäksi myös kokonaisuutta ja ratkoi sekä yhteen sovitti eri suunnittelualojen tarpeita ja näkökulmia mallikkaasti.”

Jokaisella on nyt mahdollisuus lokakuun loppuun saakka äänestää omaa suosikkiaan SKOL:n nettisivuilla. Lopullinen tulos voittajista ratkaistaan äänestystulosten ja valintaraadin perusteella. Kilpailun tulokset julkistetaan ja palkinnot jaetaan SKOLin syyskokouksessa 25.11.2021.