Uutinen

FCG:n luoma KirkkoRekry tuo kirkon työpaikkoja työnhakijoiden tietoisuuteen

FCG Finnish Consulting Groupin luoma KirkkoRekry palvelu avattiin 15.12.2022. www.kirkkorekry.fi on sivusto, joka kokoaa yhteen kirkon avoimia työpaikkoja ja työnantajia. Palvelun avulla nostetaan kirkon työpaikkoja potentiaalisten työnhakijoiden tietoisuuteen. Näin pyritään vaikuttamaan osaajapulaan, joka on arkea myös kirkon puolella.

Moderni kokonaispalvelu tuo työnantajille työkalut niin rekrytoinnin tehokkaaseen hoitamiseen, kuin työnantajamielikuvatyön tekemiseen ja rekrytointimarkkinointiin. Rekrytointijärjestelmässä saa muun muassa tehtyä laajoja ansiovertailuja, hoidettua työnhakijaviestintää osittain myös automatisoidusti sekä julkaistua työpaikat muutamalla klikkauksella kaikissa halutuissa kanavissa. Työnhakijat puolestaan pystyvät luomaan palvelussa esimerkiksi hakuvahteja heitä kiinnostavista työpaikoista sekä pitämään työnhakuprofiilinsa ajan tasalla.

”Seurakunnissa tehdään jo tällä hetkellä hyvää työtä osaajien löytämiseksi. Haluamme olla mukana tukemassa heitä niin ohjelmistojemme, kuin asiantuntijapalveluidemme osalta. Monelle tulee vielä yllätyksenä, että kirkossa on tarjolla merkittävä määrä myös erilaisia asiantuntijatehtäviä”, kertoo palvelujohtaja Anne-Mari Mourukoski. ”Uuden palvelun tavoitteena on myös helpottaa rekrytoivien asiantuntijoiden työtä,” Mourukoski jatkaa.

FCG:n osalta palvelun käyttöönotto on sujunut tehokkaasti kuluneen syksyn aikana. Eri sivustoja KirkkoRekryn ympärille on pystytetty, testattu ja muokattu niin, että ne olisivat käyttäjäystävällisiä ja vastaisivat mahdollisimman hyvin kirkon rekrytoinnin eri tarpeisiin. Olemme iloisia, että olemme saaneet uuden ja laadukkaan rekrytointijärjestelmän luotua näin tehokkaasti. 

Anne-Mari Mourukoski
Anne-Mari Mourukoski
Johtaja, palvelut
Lähetä viesti