Uutinen

Helsingin kaupungille uusi rekrytointijärjestelmä käyttöön

FCG Talent on toimittanut rekrytointijärjestelmän Helsingin kaupungille. Uuden järjestelmän myötä avoimien työpaikkojen hakeminen onnistuu helposti mobiilissa. Käyttäjäystävällinen järjestelmä tukee Helsingin kaupungin yhteisen rekrytointiprosessin entistä sujuvampaa hoitamista.

Elokuussa 2018 käynnistynyt kehitys- ja käyttöönottoprojekti on saavuttanut merkittävimmän merkkipaalunsa. Syyskuun alusta saakka Helsingin kaupungin esimiehet ovat voineet tehdä järjestelmään rekrytointisuunnitelmia ja valmistella työpaikkojen julkaisua ja tänään (17.9.2019.) klo 10 lähtien myös työnhakijat ovat päässeet hakemaan työpaikkoja järjestelmän kautta.

– Helsinki-projekti oli meille iso toteutus. Saimme sen yhdessä suunnitellulla tavalla maaliin ja asiakas on ollut tyytyväinen, mikä on meille tärkeintä, FCG Talentin toimitusjohtaja Juho Toivonen kertoo .

– Tutkimusten mukaan työpaikkoja selataan entistä enemmän mobiilisti, joten olemme panostaneet mobiiliystävällisyyteen paljon. Tavoitteena on ollut luoda helppokäyttöinen ja tehokas rekrytointijärjestelmä sekä työnantajalle että työnhakijoille, Toivonen jatkaa.

Helsingin kaupunki on Suomen suurin työnantaja. Se rekrytoi vuosittain yli 10000 uutta työntekijää. Uuteen rekrytointijärjestelmään pääsee tutustumaan ja hakemaan avoimia työpaikkoja osoitteessa https://www.hel.fi/rekry/fi.

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Juho Toivonen
p. 040-505 5207
juho.toivonen@fcg.fi