Uutinen

Koulutusten uusi hinnoittelumalli tuo etua asiakkaalle

FCG Koulutus uudistaa hinnoitteluaan vuodesta 2021 alkaen. Mitä aiemmin ilmoittaudut, sitä edullisempi hinta on.

– Haluamme kannustaa asiakkaitamme pitkäjänteiseen osaamisen kehittämiseen. Hintauudistuksen myötä asiakkaamme pääsevät osallistumaan koulutuksiin ja tapahtumiin aiempaa huomattavasti edullisemmilla hinnoilla ilmoittautuessaan varhaisessa vaiheessa. Haluamme palkita asiakkaitamme suunnitelmallisuudesta mm. uudella Early Bird -hinnoittelullamme, FCG Koulutuksen liiketoimintajohtaja Tarja Salonen sanoo

– 80% koulutuksistamme ja tapahtumistamme on vakiintunutta, vuosittain toteutettavaa koulutustuotantoa, jotka asiakkaamme tuntevat hyvin. Koulutustemme sisältö on tunnetusti ajankohtaista ja korkealaatuista, mistä kertoo erittäin korkea asiakaspalautteiden keskiarvo. Siksi arvioimme, että päätöksen osallistumiseen voi tehdä jo hyvissä ajoin, edulliseen hintaan, FCG Koulutuksen toimialajohtaja Anniina Peltola kiteyttää.

FCG Koulutus toteuttaa noin 600 koulutusta vuodessa, joista noin 50 on keskisuuria tai suuria tapahtumia. Tapahtumia toteutetaan lähitoteutuksena, virtuaalitapahtumina ja hybriditapahtumina.