Uutinen

Kuntarekryn käyttä kasvaa Pohjanmaalla

Kuntarekry laajenee Pohjanmaalla. Vetelin kunta ja Rannikko-Pohjanmaan sosiaali- ja perusterveydenhuollon kuntayhtymä ovat aloittaneet Kuntarekryn asiakkaina vuoden 2020 alussa.

Kuntarekryn palveleva asiakastuki

Vetelin kunnan hallintosihteeri Antti Tattarin mukaan Kuntarekryn käyttöönotto on ollut sujuvaa. Tattari kertoo, että Vetelin kunnassa päätettiin ottaa Kuntarekry käyttöön, koska Kuntarekryn tunnettuus ja käyttölaajuus ovat Suomessa hyviä.

–Halusimme lisätä sähköisiä palveluitamme, helpottaa rekrytointiprosesseja, laajentaa hakujamme ja lisätä näkyvyyttämme, jatkaa Antti Tattari.

Vetelin kunnassa on ensimmäisten julkaisujen joukossa kesätyöhaku. Ensimmäisen käyttökokemuksen jälkeen järjestelmän käytettävyydestä jäi positiivinen mieli.

–Opimme monia asioita ensimmäisiä julkaisuja tehdessä ja asiakastuki palvelee loistavasti, iloitsee Tattari.

Sujuva käyttöönottoprosessi

Kun järjestelmän käytöstä on enemmän käyttökokemusta, Vetelin kunnassa pystytään hyödyntämään järjestelmän tarjoamia toiminnallisuuksia paremmin. Myös julkaisut kehittyvät käytön mukana.

–Käyttöönottoprosessi oli sujuva ja eteni myönteisessä hengessä. Sopimusasiat järjestyivät hienosti. Järjestämme ehkä vielä koulutuksen sijaisrekisterin käytöstä. Alueellamme on pulaa erityisesti ruokahuollon sijaisista, Tattari päättää haastattelun.

Haussa muistihoitaja ja väliaikainen johtaja

Kuntarekryn käyttö laajenee Pohjanmaalla entisestään, sillä Vetelin kunnan lisäksi myös Rannikko-Pohjanmaan sosiaali- ja perusterveydenhuollon kuntayhtymä on aloittanut Kuntarekryn asiakkaana. Ensimmäiset työpaikkailmoitukset on jo julkaistu. Organisaatioon haetaan muistihoitajaa ja väliaikaista johtajaa.