Uutinen

Pentti Martiskainen vahvistamaan FCG:n sote- ja johtamisen konsultointia

Suomalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon kenttää pitkään eri tehtävissä konsultoinut ja opastanut Pentti Martiskainen siirtyy Finnish Consulting Group FCG:lle jäätyään viime vuonna eläkkeelle Nordic Healthcare Group NHG:ltä. Jatkossa Martiskainen auttaa FCG:n asiakkaita niin johtamiseen kuin sote-palveluihin liittyvien haasteiden ja pulmien ratkaisemisessa.

”Sote-uudistus on täysin ennennäkemätön ja -kokematon uudistus Suomessa. Se on muutos, joka pakottaa eri toimijoita etsimään uudenlaisia ratkaisuja – ja muutos, joka on vienyt minut mukanaan”, Pentti Martiskainen sanoo.

Niin johtamisen ja talouden kuin sote-konsultoinnin liiketoimintojen johtajat toivottavat Martiskaisen lämpimästi tervetulleeksi FCG:lle.

”Pentin kokemus on erityisen vahva sote-johdon valmennuksessa, organisaatioiden kehittämisessä ja asiakaslähtöisyyden parantamisessa. Hän on laajasti tunnettu sote-alan asiantuntija ja kehittäjä, jolla on taitoa etsiä parhaimmat kehittämisen kohdat ja rohkeutta luoda niihin myös epäsovinnaisia ratkaisuja. Hän oli muun muassa kehittämässä Espoon suun terveydenhuoltoa tavalla, joka johti organisaation muuttamiseen. Itse sain kunnian olla toinen tuon uudelleen organisoidun toiminnan johtajista ensimmäisenä ihmisenä, jolla ei ollut sote-alan, vaan johtamisen koulutus”, toteaa FCG:n sote-konsultoinnin liiketoimintaa johtava Iina Vartia.

”FCG:n asiakkaat painivat tällä hetkellä monenlaisten organisaatioon ja johtamiseen liittyvien haasteiden keskellä. Niin kunnissa kuin hyvinvointialueilla joudutaan ratkomaan sitä, miten luodaan jokaista suomalaista hyödyttäviä palveluita ja miten niitä johdetaan tuloksellisella tavalla. Myös nämä ovat asioita, joissa Pentti tulee olemaan asiakkaidemme hyödynnettävissä”, sanoo johtamisen ja talouden konsultoinnin liiketoiminnan johtaja Kimmo Haapasalo.

Lisätiedot:

Pentti Martiskainen
Pentti Martiskainen
Johtava asiantuntija
Lähetä viesti
Kimmo Haapasalo
Kimmo Haapasalo
Johtaja, Johtaminen ja talous
Lähetä viesti