FCG:n logo kasviseinää vasten
Uutinen

Tommi Kajasoja FCG Finnish Consulting Groupin toimitusjohtajaksi

Suomen suurimpiin konsultointiyhtiöihin kuuluvan FCG Finnish Consulting Groupin toimitusjohtajaksi on nimitetty 16.5.2022 alkaen DI Tommi Kajasoja.

Ennen FCG:n toimitusjohtajaksi siirtymistään Tommi Kajasoja on työskennellyt pitkään ympäristöpalveluita tarjoavassa Delete-konsernissa, jossa hän on toiminut sekä teollisuus- ja kiinteistöpalveluiden liiketoimintajohtajana että konsernijohtajana. Kajasojalla on laajasti kokemusta teollisuuden palveluliiketoiminnasta, jota hän on kerryttänyt ennen Deleteä muun muassa Mainpartner Groupissa sekä ABB Servicessä. 

FCG:n toimitusjohtaja Tommi Kajasoja

”Tommi Kajasojalla on pitkä kokemus B2B-liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä. Hänen laaja osaamisensa vakuutti koko FCG:n hallituksen. FCG on käynyt viimeiset vuodet läpi muutosta, jossa on satsattu niin asiakaskokemuksen kehittymiseen kuin toimintatapojen uudistamiseen. Uskon Tommin nostavan FCG:n tekemisen jälleen uudelle tasolle”, toteaa FCG:n hallituksen puheenjohtaja Minna Karhunen.

”FCG:n merkitys asiakkaidensa auttamisessa erilaisten murrostilanteiden keskellä globaalisti ja paikallisesti on erittäin innostava. Yrityksellä on rooli niin energiamurroksen vauhdittamisessa kuin valtavien uusien hallinnollisten uudistusten todeksi tekemisessä. Odotan innolla, että pääsen työskentelemään FCG:n tiimin ja asiakkaidemme kanssa”, sanoo Tommi Kajasoja

Lisätiedot:
FCG:n hallituksen puheenjohtaja Minna Karhunen, p. 050 380 5907