Uutinen

Tarjolla vahva tuki kuntien uudistumiselle: Jenni Airaksinen aloittaa FCG:llä vanhempana neuvonantajana

Hallintotieteiden tohtori, Tampereen yliopistolehtori Jenni Airaksinen aloittaa FCG Finnish Consulting Groupin vanhempana neuvonantajana. Airaksinen on aiemmin toiminut Kuntaliiton tutkimus- ja kehitysjohtajana sekä tutkijana ja erikoistutkijana yliopistolla.

Jenni Airaksisen erityisosaamisena ovat kuntien duaalijohtamisen, uudistamisen sekä tulevaisuuden ennakoinnin kysymykset. Näitä asioita hän on sekä tutkinut että kehittänyt eri rooleissa vuodesta 1997 lähtien. Viimeisimpänä hän on tutkinut muun muassa vaikuttavuussijoittamista, kaupunkihallinnan kapasiteetin kysymyksiä sekä kuntajohtamisen kriisejä.

”Kuntakenttä on ennen näkemättömän muutoksen äärellä. Haluan toimia kuntien kumppanina tämän muutoksen keskellä. Koen, että FCG on Suomen parhaita paikkoja siihen. FCG:n missiona on tehdä hyvää elämää, enkä tiedä missä muualla sitä voisi tehdä kouriintuntuvammin kuin kuntakentällä”, kuvaa Jenni Airaksinen.

”Olen erittäin innoissani saadessani Jenni Airaksisen täydentämään tiimiämme. Hänen vahvuutensa kuntatutkimuksen ja kehittämisosaamisen lisäksi on kyky puhua monimutkaisista ja haastavista kysymyksistä selkokielellä. Lisäksi hänellä on laajat verkostot niin valtakunnallisella kuin paikallisella tasolla sekä hyvät yhteydet tutkimuslaitoksiin ja järjestökenttään. Tällaista laaja-alaista osaamista on mahtavaa päästä tarjoamaan Suomen kuntien tueksi”, toteaa FCG:n Johtamisen ja talouden liiketoiminnan johtaja Kimmo Haapasalo.


Lisätiedot:

Jenni Airaksinen
Vanhempi neuvonantaja
Lähetä viesti
Kimmo Haapasalo
Kimmo Haapasalo
Johtaja, Johtaminen ja talous
Lähetä viesti