Uutinen

Tuomas Riihivaara FCG:n sote-konsultoinnin johtavaksi asiantuntijaksi

VTM Tuomas Riihivaara aloittaa FCG Finnish Consulting Groupin sote-konsultoinnin liiketoiminnassa johtavana asiantuntijana. Riihivaaran tehtävänä tulee olemaan sote-konsultoinnin kasvun rakentaminen ja FCG:n sote-konsultoinnin liiketoiminnan kehittäminen.

Ennen FCG:lle siirtymistään Riihivaara on työskennellyt muun muassa Haltija Group Oy:n B2P-avainasiakkuuksista vastaavana Key Account Managerina, Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri HUS:n hankintapäällikkönä sekä Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan vastaavana hankinta-asiantuntijana.

”FCG on soteen liittyvän neuvonannon johtavia konsulttitaloja ja olen erittäin innoissani uuden haasteen äärellä. Olen ollut aiemmissa tehtävissäni edistämässä julkisen sote-palvelutuotannon kehittämiseen tähtääviä hankkeita, ja tämä on nähdäkseni olennaisimpia asioita myös hyvinvointialueiden toimintaa rakennettaessa. Tuon pöytään vahvan ymmärryksen siitä, mitä kentällä juuri nyt tarvitaan – ja miten FCG:n tekemistä voisi kehittää palvelemaan tuota tarvetta entistäkin paremmin”, Tuomas Riihivaara sanoo.

”Olemme tehneet viime aikoina useita vahvistuksia FCG:n sote-konsultoinnin tiimiin voidaksemme auttaa paremmin asiakkaitamme valtavan muutostilanteen keskellä. Tuomas Riihivaara on loistava lisä näihin uusiin vahvistuksiin. Hänellä on erinomaisen vahva kokemus siitä, mitä kentällä kaivataan ja tarvitaan – tämän tiedon avulla vahvistamme koko sote-konsultoinnin liiketoimintaamme”, sanoo FCG:n sote-konsultoinnin liiketoimintaa johtava Iina Vartia.

Lisätiedot:

Tuomas Riihivaara, p. 050 350 4632
Iina Vartia, p. 040 356 8124