Taitorakenteet

Taitorakenteet

Taitorakennesuunnittelun korkeatasoinen osaamisemme takaa turvalliset ja toimivat rakenteet myös vaativissa kohteissa – visuaalisuutta unohtamatta.  

Hyvin tarkastettu silta on turvallinen 

Suomessa on tuhansia siltoja, joista valtaosa on rakennettu 1960-luvun jälkeen, rakennustahdin kiihtyessä vuosisadan loppua kohden. Silta tulee yleensä peruskorjausikään 30–40 vuoden iässä, joten etenkin vanhojen rakenteiden kestävyys on tärkeää tarkastaa huolellisesti säännöllisin väliajoin.  

Siltojen säännölliset tarkastukset ja suunnittelu ovat täsmällistä asiantuntemusta vaativia tehtäviä, jotka varmistavat tie- ja rautatiekäytössä olevien siltojen turvallisuuden. 

Siltojen yleistarkastukset suoritetaan silmämääräiseen arvioon perustuen yleensä viiden vuoden välein, minkä lisäksi perusteellisempia erikoistarkastuksia tehdään tarpeen mukaan, kuten esimerkiksi ennen peruskorjausta.

Monipuoliset taitorakennesuunnittelun palvelut  

Olemme maan kärkitoimijoita rakennesuunnittelussa. Meiltä saat muiden rakennesuunnittelupalveluiden lisäksi myös siltojen ja muiden taitorakenteiden suunnittelu- sekä tarkastuspalvelut.  

Kokeneiden asiantuntijoidemme joukko palvelee niin julkisen kuin yksityisen sektorin asiakkaita, ja toimimme tiiviissä yhteistyössä myös muiden FCG:n rakentamisen asiantuntijoiden kanssa taataksemme asiakkaallemme parhaan mahdollisen lopputuloksen. 

Meiltä saat monipuoliset taitorakennepalvelut: 

  • Siltojen yleis- ja erikoistarkastukset 
  • Siltojen suunnittelu 
  • Muiden taitorakenteiden suunnittelu  

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä asiantuntijaamme ja varaa maksuton konsultaatio – kerromme mielellämme lisää!

Matti Heinilä
Matti Heinilä
Liiketoimintajohtaja, Rakennetekniikka
Lähetä viesti