RAFAELA®-hoitoisuusluokitus tuottaa tietoa toteutuneesta työstä ja hoitajamitoituksesta. Tieto hoitoisuudesta auttaa hoitotyön resurssointia. Hoitoisuustieto kertoo, onko yksikön tekemä työ oikeassa suhteessa henkilöstön määrään. Järjestelmän avulla kohdennetaan hoitajamitoitus vastaamaan entistä paremmin potilaiden ja asiakkaiden hoidon tarpeeseen. 

Hoitoisuustieto mahdollistaa hoitoprosessien laadun, työn tuottavuuden ja kustannusten analysoinnin. Tietoa tarvitaan niin yksikkötason työntekijöiden resursointiin, organisaation strategiseen suunnitteluun kuin päivittäiseen johtamiseen. Hoitoisuustieto tukee moniammatillisen työyhteisön toimintatapojen arvioimista ja kehittämistä. 

Oikea määrä hoitajia oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa.

RAFAELA®-hoitoisuusluokitusjärjestelmä tuottaa hoitotyön ja hoitohenkilökunnan johtamisessa tarvittavaa tietoa, jota hyödynnetään johtamisessa ja yhteisten toimintaprosessien arvioimisessa ja kehittämisessä. Mitattu tieto hoitoisuudesta lisää potilas- ja asiakaslähtöistä ja läpinäkyvää toimintakulttuuria.

 

RAFAELA-järjestelmä

 

RAFAELA®-järjestelmän omistaa Suomen Kuntaliitto. Ylläpidosta ja kehittämisestä vastaa FCG. 

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.